Ahojte,máte niektorá skúsenosti s pediatrickym gastro v Prešove?
@liliputka2131 je to v nemocnici?
Olexova je detská gastro ale nových už momentálne neberie pracuje v Adle
@janulik270 a neviete,či je niekto v nemocnici lebo ja som objednávala a že na prízemíe máme prist
vy ste potom objednaná asi v detskej nemocnici.Doktorka Curilova
Olexova je v budove Adla na poschodí
@janulik270 a tá je aká neviete?
Poznám Curilovu zamna osobne nie.Zla skúsenosť.Dieta malo ťažkosti z jedla a vysetrovala o nej bez nej.Iba odbery robila a 1krat sono zmenili sme lekára zistila sa diagnóza.
Sú ľudia čo si s ňou spokojný.
@janulik270 lepšie nejaká ako nijaká,naozaj už je toľko doktorov,že skoro každý nechce nových brat..asi tak
V Po sú len 2 lekárky gastro.Olexova má veľa.
Curilova sa strieda v ambulancii s niekým meno neviem.Mne je jedno aká lekárka ale nech sa zaujíma o pacientoch.Nasa skúsenosť od 5/6mes dcerka mala toľko problémy najhoršie vracanie brutal a sa to stupňovalo až do 2,5roka jedla lepok a od 6mes už dcerka bola celiaticka a Curilova na to neprisla.Chodili sme na konzultacie ale pomoc žiadna.Tak snáď Vám pomôžu
@janulik270 Curillova je primárkou,žeby si niekto v detskom pavilóne volil podľa vašich slov,,niekoho kto nevie liečiť?""..
Viem že je primárka.Su xxx ľudí čo sú s ňou nespokojné.xxx ľudí čo sú spokojný.Ja viem čím.sme si prešli a vôbec nám nepomohla Max konzultácia o stravovaní.Dieta keď Vám do úst neda,chudne,nechce ani mlieko,vracia a nepomôže .Keby ste tým prešli ako my to isté by ste písali.Ak niekomu pomohla je to super je primárkou ale zistit celiakiu tak neviem kde bol problém.
Moja dcérka 2r sa trapila s celiakiou kým jej iná lekárka zistila.Nebudem vypisovať čím sme si prešli od 6mes a primárka za 1rok dcérku videla 3krat 1krat sono ,2krat odber bola taká dopichana že až nás doktorka volala dňu dcérku držať.konzultacie boli min.10 a každý mesiac nosili sme stolicu.Lebo riešila dookola len kandidu.
Moja rodina známa s ňou pracovala takže viem že je aj odborník a často náladova kde moja dcéra vrieskala po odbere a mi povedala že ju mám odniesť mimo z ambulancie lebo nebude sa so mnou rozprávať keď dieťa reve.Bola som s ňou sama na odbere.Asi som ju mala dať cudzím postrážiť.Ja som to zažila.Mozno niekto má inú príjemnú skúsenosť.Drzim.prsty
@janulik270 a akého gastro mate teraz?
@petronela919 chcete vedieť ku komu chodíme teraz? Ak áno Olexova Adlo
@janulik270 dakujem za odpoveď, a neviete či berie aj nových pacientov?
@petronela919 raz berie raz nie.Nsjlrpsie osobne a uvidite
@janulik270 dobrý deň, zajtra ideme na 1.vysetrenie k dr.curillovej. neviem sa nikde dopátrať kde nájdem ambulanciu. Neviete mi poradiť? Ďakujem
@carodejka008 dobrý deň áno viem poradiť dcérka tiež chodila ku Curilovej
Sídlo má v detskej nemocnici vojdete dnu hlavný vchod a hneď máte recepciu Vás naviguju dole ambulancia
@janulik270 ďakujem vam
@janulik270 prosim vas mate email na do ordinacie doktorky?
@ika7 ktorej konkrétne?
@janulik270 uz som zohnala, dakujem
Ordinuje zajtra
@ika7 dobry deň. V akom čase sa vám podarilo dovolať? Ja to skúšam už týždeň po 13.00
My chodime k olexovej v adle super je i sestricka 👌