Partner pri pôrode v Prešove

geneviv1996
8. feb 2022

Zdravim... Koncom apríla budem rodiť...mám v pláne v novej pôrodnici v monobloku v Prešove...viete mi prosím napísať aké sú tam momentálne opatrenia...respektive čo musí spĺňať partner (otecko dieťatka) ak chce byť pri pôrode?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miimss
9. feb 2022

@geneviv1996 do konca apríla sa to môže ešte zmeniť, momentálne majú na dverách oznam že sprevádzajúca osoba pri pôrode musí mať PCR test nie starší ako 72 hodín.

geneviv1996
autor
9. feb 2022

@miimss aj v prípade že má tri očkovania? A ako to má človek stihnúť keď na pcr test sa objednáva a tak je pridelený termín...v iný deň ... A predsa pôrod príde kedykoľvek...

geneviv1996
autor
9. feb 2022

@bambulienka25 ďakujem ☺️ si mi pomohla 😉

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miimss
9. feb 2022

@geneviv1996 zatiaľ to je tak že ten PCR test musí byť aj keď je plne očkovany, aj keď je prekonaný. Info z dnešného dňa. Tiež som z toho rozčarovaná pretože ja mám termín začiatkom marca, ale tak človek nikdy nevie kedy to naňho príde... Len dúfam že cez deň, aby sa ten PCR test dal niekde spraviť 🤔

geneviv1996
autor
10. feb 2022

@bambulienka25 viem...preto (ako si si mohla všimnúť) v mojom prvom príspevku je aké sú momentálne opatrenia.aby som vedela aspoň približne čo čakať...ak mi nepomôže komentovať nemusíš...vďaka

geneviv1996
autor
10. feb 2022

@miimss ďakujem...tak ti prajem nech ti to dobre dopadne ..a hlavne podľa predstáv ☺️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
trance123
10. feb 2022

@bambulienka25 zlatko nie, ze mein Gott ale pani ma pravdu... Ked neviem, nekomentujem zbytocne 🤫 rolujem idem dalej

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz