Zdravim... Koncom apríla budem rodiť...mám v pláne v novej pôrodnici v monobloku v Prešove...viete mi prosím napísať aké sú tam momentálne opatrenia...respektive čo musí spĺňať partner (otecko dieťatka) ak chce byť pri pôrode?
@geneviv1996 do konca apríla sa to môže ešte zmeniť, momentálne majú na dverách oznam že sprevádzajúca osoba pri pôrode musí mať PCR test nie starší ako 72 hodín.
@miimss aj v prípade že má tri očkovania? A ako to má človek stihnúť keď na pcr test sa objednáva a tak je pridelený termín...v iný deň ... A predsa pôrod príde kedykoľvek...
@bambulienka25 ďakujem ☺️ si mi pomohla 😉
@geneviv1996 zatiaľ to je tak že ten PCR test musí byť aj keď je plne očkovany, aj keď je prekonaný. Info z dnešného dňa. Tiež som z toho rozčarovaná pretože ja mám termín začiatkom marca, ale tak človek nikdy nevie kedy to naňho príde... Len dúfam že cez deň, aby sa ten PCR test dal niekde spraviť 🤔
@bambulienka25 viem...preto (ako si si mohla všimnúť) v mojom prvom príspevku je aké sú momentálne opatrenia.aby som vedela aspoň približne čo čakať...ak mi nepomôže komentovať nemusíš...vďaka
@miimss ďakujem...tak ti prajem nech ti to dobre dopadne ..a hlavne podľa predstáv ☺️
@bambulienka25 zlatko nie, ze mein Gott ale pani ma pravdu... Ked neviem, nekomentujem zbytocne 🤫 rolujem idem dalej