Parkovanie - nemocnica Reimana

nicci254
28. máj 2024

Ahojte o 2 tyzdne potrebujem ist na sono prsnikov do monobloku a chcem sa opytat, ci je tam teraz velky problem s parkovanim. Objednana som az na 13tu, ale som sofer zaciatocnik a mam dost stres uz teraz ako tam zaparkujem, kedze sa tam teraz bude prerabat geriatria (pisali, ze je o 200 menej parkovacich miest kvoli tomu🤦🏻‍♀️). Som mimo presova, takze mhd nehrozia. Ci nemate niekto skusenost, napr.to poobedne vytazenie park.miest🙏

katariiinkaa
28. máj 2024

@nicci254 ideálne zaparkovať mimo areálu, ešte pred vjazdom sú pred autobusovou zastávkou pri nemocnici miesta na parkovanie hneď pri ceste, stačí prejsť cez prechod a ste v nemocnici. Väčšinou parkujeme tam. Čo sa týka parkovania dnu, boli sme tam cez víkend v čase návštevných hodín a mali sme kde zaparkovať. Dajte si akurát pozor na to že niektoré miesta sú vyhradené pre konkrétne špz 🙂 sú tam také menšie značky pozapichované v trávniku vedľa týchto miest.

lukbe
3. jún 2024

@nicci254 ako píšu, tesne pred vstupom do areálu vpravo sú dve parkoviská. Tam zvyčajne miesto nájdete, vnútri dosť ťažko. A dajte pozor na obchadzky v PO, záleží z ktorého smeru idete, od stanice je Lesik delotrelcov uzavretý, pri DJZ dávajú pokuty.

adusha1167
3. jún 2024

Ja som bola minuly týždeň s dcérou, bola objednaná na 13.00 a dosť veľa bolo voľných parkovacích miest na parkovisku oproti riaditeľstvu.

rossio
9. jún 2024

Vždy sa dá nájsť voľné miesto aj v nemocničnom areály, treba len dobre pozerať alebo ísť skôr a pár minút počkať ..ale na obed je vždy kde zaparkovať...inač ako je parkovisko oproti monobloku tak sa dá najnovšie ísť ešte aj za to parkovisko, síce tam je to také už po tráve ale tam v zadu je veľmi veľa parkovacích miest a zvyčajne vždy voľné len treba ísť skúsiť pozrieť. Prípadne brať prvé čo nájdete ak chcete mať istotu...ale vždy sa dá nájsť.

nicci254
autor
20. jún 2024

Dakujem vsetkym za rady, podarilo sa mi zaparkovat v areali nemocnice, o pol 1nej bolo nejake volne miesta