Ahojte, vedeli by ste mi poradiť či niekto robí online kurz predpôrodnej prípravy za rozumnú cenu?
Ja odporucam Tanicku - @tankavranka 🙂 neviem sice,ci ma "rozumnu cenu"'za kurz,ale toto kazdy mame inak nastavene 🙂 pozri,uvidis,rozhodnes sa 🙂
@tani777 💖🙏❤️
@lenka000111 ahoj lenka, ja robim online pripravu na porod. Ide o vikendovu pripravu, najblizsie otvaram termin 15.5 a 16.5. Sobota a Nedela.
Ak by si chcela vediet viac info čo vsetko kurz poskytuje, kludne mi napis. Alebo zavolaj 0908037078.
Alebo ma nájdeš aj na Faceboku funpage; Hypnoporod Tatiana Baníkova.
Krasny den
@tankavranka ďakujem pekne , pozriem to na fb
@lenka000111 ak by si mala akekolvek otazky, kludne mi napis IP
@anitamiliant Anitku môžem len odporučiť, bolo to super 😊
Zuzana Rohackova robi tiez pripravy a cenovo su dostupne. Ja osobne mam absolvovanu online pripravu s Janou Ivaneckou. Konkretne to boli ulavove techniky od bolesti pri porode. Velmi mi to pomohlo.
@tankavranka cca v akom časovom intervale pred pôrodom sa odporúča prípravu absolvovať? Ďakujem.
@xena0 ďakujem za otázku. Myslíš víkendovú prípravu na pôrod Hypnopôrodom? Alebo cvičenia pre tehotné ženy?
@tankavranka
@xena0 napíšem Vám rada viac info do IP 🙂
@tankavranka myslím skôr tu víkendovú prípravu na hypnoporod...
@lenka000111 uf a co je podla teba rozumna cena? Odbornu na urovni pripravu robia poradkyne z Mamila, no akoze treba zaplatit. Vrelo odporucam, perfektne pripravia a pomozu aj ked sa uz po narodeni vyskytne problem. Davala by som si pozor na kadejake ine pripravy, pretoze su v presove aj take kde vyhodia peniaze za kopu bachoriek