Ahojte, viete mi prosím povedať, či sa v tomto nešťastnom období dá ísť na prehliadku pôrodnice? Rada by som mala aspoň predstavu, čo ma čaká 🙂 Ďakujem a prajem všetko dobré v novom roku 🙂
@kubjatka co by si chcela vediet? Na prehliadku ist ma teda nenapadlo ale co sme tam rodili ti kľudne odpovieme. Izby a chodby ako klasicka stará nemocnica na slovensku.
@kubjatka ahoj,ked pojdes na ctg,skus sa opytat,mozno sa bude dat 🙂 ja som rodila v septembri,este to nebolo take zle,ale dr.ma vzal bez problemov,vsetko mi ukazal,vysvetlil..ale nie je taky problem sa tam zorientovat,daju Ta na "vzdycharen",tam je aj zachod a sprcha, az ked budes cca 7-8cm otvorena,tak na porodny box,kde stravis aj 2hod po porode,potom Ta prevezu na sestonedelie,tam Ti uz ukazu sestricky,kde co je
@kubjatka mate pofotene na nete ako to vyzera na porodnej sale je to krasne vynovene netrepala by som sa koli tom do nemocnice budete spokojna ja som tiez sla do neviem coho a bola som milo prekvapena su tam boxi tak ze sukromie rodila som minulý rok v septembri a bola som veeelmi spokojna
@kubjatka zistíš v deň pôrodu, stlačíte 10.poschodie a na chodbe na pravej strane...