Neurológ pre dospelých v Prešove

ria001
11. máj 2021

Prosim je nejaky neurolog co by ma zobral hned na vysetrenie? Vsade kde volam bud neberu novych alebo nemaju zmluvu s poistovnou...

veronikag18
11. máj 2021

@ria001 Skúste MUDr. Otcenasova len ona ma zmluvu iba s Union.

ria001
autor
12. máj 2021

@veronikag18 ano chcela som ist k nej ☺️, ale ja mam Vszp tak neviem, to si budem musiet za kazdym platit ked k nej pojdem?

flower72
13. máj 2021

@ria001 ja tak chodim. Prve vysetrenie 25 eur, potom 15 eur. Mne to stoji za to. Vezme Vas takmer hned, ziadne cakanie, termin rychly, lekarka velmi mila, venuje sa pacientovi podrobne. Ked som mala akutny stav, bolesti, davali mi termin o pol roka.

ria001
autor
13. máj 2021

@flower72 aha, a chodite k Mudr. Otcenasovej, ano? Tak rozmyslam, ze by som sa nakoniec k nej aj objednala, ale vraj budem vsetko platit zo svojho, ako aj lieky niekto pisal atd. tak preto neviem co robit 🙄, mam problemy s chrbticou a neviem teraz co robit...nikto ma nechce zobrat, lebo neberu novych pacientov a ked aj beru tak o 3 mesiace 🙄 este mi zostala Mudr. Jakubikova a Mudr. Cunderlikova inac som obvolala asi vsetko...

flower72
14. máj 2021

@ria001 skuste. Vzdy mozete prejst inde. Ano, chodim k MUDr. Otcenasovej, resp.zacala som chodit. A ano, doplacate plnu sumu, ale zase - ja mam lieky, kde jeden je sice na predpis, ale hradim ho cely (5 €) a druhy stoji 4 eura a 2 eura preplaca poistovna. No uz tie 2 eura ma nespasia. Ked som chodila k inej, objednavala som sa za 15 eur na konkretnu hodinu, kedze s 2 malymi detmi som nemala cas jej tam sediet v cakarni cele doobedu alebo cakat pol roka na termin, pritom vobec neriesila zdroj problemu (MUDr. Bujdosoova). MUDr. Otcenasova mi najprv skumala zdroj a nasledne liecbu upravila.