Prosim je nejaky neurolog co by ma zobral hned na vysetrenie? Vsade kde volam bud neberu novych alebo nemaju zmluvu s poistovnou...
@veronikag18 ano chcela som ist k nej ☺️, ale ja mam Vszp tak neviem, to si budem musiet za kazdym platit ked k nej pojdem?
@flower72 aha, a chodite k Mudr. Otcenasovej, ano? Tak rozmyslam, ze by som sa nakoniec k nej aj objednala, ale vraj budem vsetko platit zo svojho, ako aj lieky niekto pisal atd. tak preto neviem co robit 🙄, mam problemy s chrbticou a neviem teraz co robit...nikto ma nechce zobrat, lebo neberu novych pacientov a ked aj beru tak o 3 mesiace 🙄 este mi zostala Mudr. Jakubikova a Mudr. Cunderlikova inac som obvolala asi vsetko...
@ria001 skuste. Vzdy mozete prejst inde. Ano, chodim k MUDr. Otcenasovej, resp.zacala som chodit. A ano, doplacate plnu sumu, ale zase - ja mam lieky, kde jeden je sice na predpis, ale hradim ho cely (5 €) a druhy stoji 4 eura a 2 eura preplaca poistovna. No uz tie 2 eura ma nespasia. Ked som chodila k inej, objednavala som sa za 15 eur na konkretnu hodinu, kedze s 2 malymi detmi som nemala cas jej tam sediet v cakarni cele doobedu alebo cakat pol roka na termin, pritom vobec neriesila zdroj problemu (MUDr. Bujdosoova). MUDr. Otcenasova mi najprv skumala zdroj a nasledne liecbu upravila.
@ria001 Skúste MUDr. Otcenasova len ona ma zmluvu iba s Union.