Najlepší gynekológ v Prešove

sonaj1
19. jún 2022

Potrebovala by som poradiť nejakého skvelého gynekológa v Prešove. Takého, ktorý vie liečiť aj gynekologické choroby a takého, ktorý to nepodcení. Už som sa raz sklamala a nerada by som sa sklamala 2.krát a podľa recenzií na nete ani neviem či je vôbec nejaký dobrý v Prešove. Je tu niekto kto nejakého pozná a prosím odôvodnite prečo si to myslíte, aby som mala prehľad. Ďakujem vopred za odporúčania.

ikonica
19. jún 2022

Este skus napisat s kym mas skusenost aby sme ti ho/ju neodporucali a o ake priblizne problemy sa jedna...

sonaj1
autor
20. jún 2022

@ikonica nerada by som dotyčného menovala, nechcem nikomu robiť zlé meno, ide skôr o to, že asi nemá skúsenosti s veľa takými ako ja, problémy aké mám ešte sama neviem, keďže ma poriadne na prvej prehliadke ani neprezrel, len hneď poslal na laparoskopiu a vydesil, že nemám ženské orgány, pretože to zvonku ultrazvukon nevidel (nič si inak nepreveril, že či hovorí pravdu) a dozvedela som sa od kamarátok, ktoré nedávno boli, že takto sa prehliadka nerobí a 1 z nich tiež ultrazvukom zvonku nič vidno dnu nebolo, takže chcem radšej iného, pretože mi to príde celé divné a nerada by som šla na zákroky ak nemusím.
Jediné čo viem naisto, že mám vysoký testosterón (dal mi aspoň krv na rozbory), dôvod nepoznám, so štítnou žľazou idem až v septembri a menštruácie mám odkedy som ako decko začala halabala kedy príde. Niekedy iba 3x do roka, preto som dúfala, že keď už ma rodičia ako decko nevzali, tak sa odvážim aspoň ako dospelá, no dopadlo to takto.

dasaa
21. jún 2022

@sonaj1 ťažko povedať keď nevieme o koho sa jedna .Keď tak skus aspoň napísať kde tvoj dr robí myslím ulicu .Aby sme náhodou neodporúčali toho istého

dasaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dasaa
21. jún 2022

@sonaj1 poznám tiež zlých gynekológovi co ma len ťahali za nos .A nič neriešili. Ja osobne co mam teraz som s nim veľmi spokojná

gertys
22. jún 2022

Neviem ktory je najlepsi ja som so svojim spokojna ale co viem tak ais jedna z najlepsich ak nie najlepsia je mudr. Eliasova vo Velkom Sarisi. Ona sa zaobera aj roznymi ochoreniami a lieci kadejake pripady ktore nie su uplne bezne. Moje zname ktore maju problemy rozneho druhu vsetky chodia k nej. No cakacka k nej je dost dlha

majulka83
22. jún 2022

@sonaj1 Ja osobne som spokojná s Pankuchovou. Možno nie každému sadne, ale čo sa týka akéhokoľvek problému tak ho nepodcení. Čo sa mňa týkalo hľadala riešenie, nakoľko som mala nádor a v čase keď mne odmietli urobiť biopsiu v nemenovanej nemocnici, tak to riešila inde a už som po operácii. Určite ako lekárku odporúčam. Nič nezanedbáva a rieši veci priamo.

simona_11
28. júl 2022

@sonaj1 ja za seba môžem odporúčať Dr Liseho z Gynstaru. Som z ním maximálne spokojná. Dlho som nemohla otehotnieť až som prišla za ním vyšetril pomohol a máme bábo+ vďaka nemu som to bábo aj zachránila lebo som sa predčasne otvárala a on to včas zistil. Čo som sa pýtala druhých žien tak niektoré bežné vyšetrenia ktore robil môj lekár iný nerobia. .. menej rozpráva ale je profesionálny. Ja som spokojná..

blondie257
11. aug 2022

@simona_11 suhlasim