MUDr. Olexová - Prešov

dominica_mi
29. nov 2023

Zdravim, vie sa niekto dovolať k dr Olexovej do Prešova? Skúšam to 2tyzdne, písala som mail a nič. Bud obsadené alebo ma zrušia.

lalala94
29. nov 2023

Je veľký problém sa k nej dovolať. Keď sme k nej chodili, sestrička mi povedala, že volať mám keď tak po 11:00, ale telefón im tam zvoní vkuse.

dominica_mi
autor
29. nov 2023

@lalala94 Dakujem. ja volám medzi jednou a treťou a aj tak nič. A neviete prosím či ozaj robia každý deň? Nezapísala som si ordinacne hodiny keď som tam bola a na internete pisu rôzne.

lalala94
29. nov 2023

Robia každý deň, ale mne sa tam podarilo dovolať len raz - to bolo zrovna vtedy, keď som volala 1x, či nás vie vziať, potom som sa tam už nedovolala ani raz, nech som volala v akúkoľvek hodinu. Keď som tam bola osobne, tak som sa rozprávala o tom so sestričkou, tá hovorila, že nestíha a je fakt, že telefón im tam naozaj zvoní stále a aj ho dvíha, ale nie vždy. Tá komunikácia nie je dobrá. :(

dominica_mi
autor
29. nov 2023

@lalala94 cize osobne tam asi zájsť bude najlepsie aj keď to nie je najbližšie. Ako tiež sa mi zdala ústretová sestricka .ako píšete dovolala som sa tam len keď nas objednavala

lalala94
29. nov 2023

@dominica_mi nikdy som tam nešla neobjednaná, čiže neviem, či vás bude vedieť vziať, každopádne s tým dovolaním sa je to tam ťažké aj keď sestrička aj lekárka sú milé.

dominica_mi
autor
29. nov 2023

@lalala94 ako nepotrebujem vysetrenie len synove výsledky krvi. Na vyšetrení sme boli. A súhlasím že obe sú milé.