MUDr. Moravčíková

shania12345
27. máj 2024

Dobrý večer je tu nejaká mamička, kt. má u pani dr. Svoje dieta , deti , chcela by som len nejake info , chodíme tam vyše roka ale od kedy je tam nová sestrička mam 100 chuti zobrat prec kartu :/ neviem či to len ja nejak tak beriem ale mam pocit že je tam chaos dlho sa čaká….

veronikam33
28. máj 2024

@shania12345 no ja som pri nej od začiatku jej ordinácie, bola som k nej preradena po ukončení našej dr. Je to asi 5 rokov. V začiatkoch nemala veľa pacientov tak sme boli v čakárni sami stále. A sestričku, takú staršiu pani mala, ona bola skvelá, ako babička. Potom prišla taká prísnejšia pani, ale aj ona mala poriadok, a šla podľa objednávok. No už sa čakalo do 30 minút. A teraz na poslednej poradni, tá slečna no neviem brala ako jej prišlo. Pred nami šli aj taký čo boli objednaný po nás, čakali sme hodinu 15 minút po našom čase objednania. No je to 3 sestrička v priebehu pol roka.

malicka1986
28. máj 2024

@shania12345 aj my tam chodime,pocas tej novej mladej sestricky sme boli 2x a vzdy nas vzala na cas ,cize nemam co vytknut

shania12345
autor
28. máj 2024

@veronikam33 ja som zažila len takú čo mala take tmave vlasy… taka strohá ale kludna a stále mala poriadok vždy zapísala novu poradňu , údaje z ukončenej poradne všetko presne som už vedela že pri meraní jej hneď zmeria aj obvod hlavy a tato nic …. Naposledy ja som jej musela vraviet že mame poradňu očkovala ju na 2x lebo prvýkrát nevedela pichnúť …info o tom ako to bude dalej keďže už mala má ukončené poradne tak poriadne nevedela…

shania12345
autor
28. máj 2024

@malicka1986 to máte super ja som stále čakala dlho prvýkrát som teda nemala číslo … ale mala nebola chora :( mala iný problém a dost má mrzelo že keď som to povedala tak podľa poradia :/ a ano potom už chora bola a aj ja… keď sme znovu isli ku dr to som si už zaplatila a dokonca to drahsie a nebolo to nic platne aj tak nás nezobrala ako mala ….. takzeeee a teraz sme boli objednané tiež a cakali sme 40 minút … neviem ako to chodí teda u iných detských lekárov ja viem že majú toho veľa ale teraz to je že chaos ….

gabrielamichal
26. aug 2024

@veronikam33
@shania12345
@malicka1986 Dobrý deň, môžem sa pripojiť k vašej diskusii? Hľadám nejaké informácie o pani lekárke,lebo by sme chceli zmeniť lekárku a čo som googlila tak MUDr.Moravcikova je jedna z mojich favoritov, len by som chcela ešte vedieť viac info či berú nových pacientov alebo aký má názor na očkovanie resp. či aj vysvetlí na čo je dieťa očkované atď. Ďakujem.

malicka1986
26. aug 2024

@gabrielamichal nepotesim ta ale uz neberie novych pacientov,ale napis mi ake stare mas deti a mozes sa spytat ideme na PP dnes

veronikam33
26. aug 2024

@gabrielamichal no keď mala menej pacientov tak mala viac času vysvetľovať, teraz už je to podľa mňa na úkor takejto komunikácie. No verím že keď sa budeš pýtať tak určite odpovie. No nebude o tom informovať so svojej iniciatívy. A čo sa týka toho či trvá na očkovaní, tak nie. Kamarátka neockuje svoje dieťa a pani doktorka to rešpektuje.

malicka1986
26. aug 2024

@veronikam33 ja som dnes nemala pocit aby nieco sama od seba nepovedala ohladne syna na preventivke ,dokonca sama povedala ze ak bude casto chory v skolke da nam nieco na posilnenie imunity+ co sa tyka vyvoja okomentovala vsetko,ja som spokonna s nou,,,,a pred tyzdnom co som bola s dcerou tiez nas neodbila,pytala sa vysvetlovala

gabrielamichal
26. aug 2024

@malicka1986
@veronikam33 ďakujem, za všetky info, pôjdem sa popýtať a uvidím

veronikam33
27. aug 2024

@malicka1986 nie určite som to nemyslela tak že nemá záujem, ona sa pýta na deti aj mňa, čo a ako, no odpovedala som ohľadne očkovania, to mne nevysvetľuje na čo je konkrétne očkovanie sama od seba. Treba sa pýtať keď chceš vedieť viac. A mám pocit že keď bolo menej pacientov venovala sa viac, keďže čakáreň bola stále prázdna. Teraz už nie.

malicka1986
27. aug 2024

@veronikam33 aha rozumiem,tak syna caka ockovanie o rok tak uvidime ;)