Ahojte, má niekto kartu u doktorky Mačíkovej v PO-Nižnej Šebastovej? Našla som tu
na modrom koníku iba jeden názor na ňu (že je milá), chcela by som preto zistiť trochu viac -
prístup k pacientom, komunikácia, váš pocit odbornosti a liečenia problému, záujem o pacientku a jej problém, ako dlho sa čaká od objednania na vyšetrenie, a hlavne odporučili by ste ju ? Čítala som, že prebrala ordináciu po Dr.Minárikovej. Znamená to, že Mináriková tam už vôbec neordinuje, alebo sa striedajú? Neviete, či berie nové pacientky? Vopred ďakujem za odpovede.
Ďakujem krásne za info, presne niečo také som chcela počuť 🙂. K Minárikovej som chodiť nechcela, zlá skúsenosť v rodine, dala som preto kartu do Prešova, ale tam osobná skúsenosť ešte horšia. Každým rokom si vravím, že odídem, len som sa vždy bála, že sa dostanem z dažďa pod odkvap. Moja súčasná dr. neskutočne arogantná, a keď mi nedávno povedala rovno do tváre, že ju vôbec nezaujímam, a že som len poradové číslo, ktoré dnes ošetrila, som rozhodnutá, že odchádzam. V porovnaní s ňou bude asi každý lepší. O to viac ma potešilo, že tvoja skúsenosť s Dr.Mačíkovou je pozitívna. Už len aby brala nové pacientky...
@anickaevicka ja som ostala pri Minarikovej. Sice ako clovek strasna,ale tym,ze som nemala ziaden problem..neriesila som ju 😀 teraz mam vaznejsi problem a nova lekarka sa skutocne zaujimala,hladala riesenie, vysetrovala fakt dokladne. Plusom je,ze ma nove zariadenie a nastroje a je skutocne "nezna". 😀 Myslim,ze berie nove,pretoze od Minarikovej kopec zien odislo. Zavolaj,sestricka je tiez uzasna, len sa pytaj k Mačíkovej 🙂
Môžem sa ešte spýtať, nevieš náhodou či robí Mačíková aj sono prsníkov? A ako je to u nej s prezliekaním? Sú tam kabínky či priamo pred doktorkou sa prezlieka? Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@anickaevicka sono prsnikov nerobi,pretoze jej to nepreplaca poistovna alebo take nieco,mozno ako samoplatcovi ano. Odosiela do monobloku.
Kabinku na prezliekanie nema,ale pri prezliekani je ona chrbtom a pise zatial spravu. Mne to nejako bytostne neprekaza,po vysetreni sa hned obleciem a sadnem si k nej,kym dopise spravu a vysvetli dalsi postup.
@katsmolkova Ďakujem Ti krásne za všetky informácie, veľmi si mi tým pomohla! Snažíme sa o bábätko, aj preto hľadám lekára, ktorému bude ozaj záležať na tom, aby bolo všetko v poriadku a maličké sa nám narodilo zdravé. Prehlásim sa k dr.Mačíkovej a verím, že budem spokojná 🙂
@anickaevicka Ja tam mam kartu, bola som už viackrát pri novej doktorke Mačíkovej a je veľmi milá, dá sa s ňou úplne v pohode všetko prebrať, s úsmevom vysvetlí, poradí 😊 určite budeš spokojná.
@katsmolkova prosim Vas neviete cislo na doktorku Minarcikovu nikde na internete to neviem najst dakujem
@annalechmanova prosim vas nemate cislo na pani Minarcikovu ja to nikde neviem na internete najst dakujem
@adrianaa99 Minarikova robi len utorky. Cislo k sestricke +421517765505, ak chcete ju,tak povedzte sestricke.
@anickaevicka dobrý prosím vás dali ste k nej kartu ?
@anickaevicka koho ste mali predtým?
@alex93 Áno, minulý týždeň som sa bola nahlásiť k Dr.Mačíkovej. Bola som len so sestričkou zatiaľ, a tá je ozaj veľmi milá. Dala mi lístok so žiadosťou o zaslanie karty od súčasnej doktorky - pankúchovej. A tu už vznikol problém. Nová sestrička u pankúchovej mi narovinu povedala, že idú na dovolenky do konca mesiaca takže v auguste sa to už nestihne, a keď sa k tomu v septembri dostanú, tak najskôr od októbra by som mohla byť u nich vyradená z evidenie! Hlavne že podľa zákona má povinnosť do 7 dní poslať kartu novej lekárke a koncom aktuálneho mesiaca ma vyradiť. Popravde si myslím, že ma ani nevyradí a bude sa tváriť, že o ničom nevie. Čakam na október, a keď stále nebudem od nej vyradená, pôjde to manžel riešiť.
@anickaevicka a to naozaj vám dr pankuchova toto povedala do tvare? 😲
@alex93 Prepáčte, ale nerozumiem Vašej otázke. Moja skúsenosť s pani doktorkou je presne taká ako som popísala vyššie.
@annalechmanova môžem sa opýtať aké ma vybavenie? Sono? Lebo napr Pankuchova ma spno veľmi staré, nevedela mi vytlačiť ano fotku bábätka v tehotenstve
@anickaevicka podarilo sa Vám už prestúpiť?
@katsmolkova @annalechmanova Prosím, neviete ako u Dr. Mačíkovej prebiehajú tehotenské poradne? Či vyšetruje tehotné, robí na každej poradni sono, príp. odosiela inam na morfologický ultrazvuk?
@trance123 vybavenie ma nove. Sono je tiez novsie, oproti je aj obrazovka,na ktorej vidis vsetko,co je na sone. Vytlaci foto bez problemov,ale asi sa za to plati nejake 2 eura.
@aaninka ja som chodila este k Minarikovej,ale sona su preplacane 3 zo zdravotneho poistenia,ale vies si priplatit dalsie (vtedy nejakych 15,20 eur to bolo)...za mna zbytocnost,tie velke poradne v 12 a 20 tyzdni boli extra podrobne.
Morfologicky robila uz Minarikova,tak predpokladam,ze robi aj Macikova.
@aaninka Dobrý deň, áno, už mám zdravotnú dokumentáciu u novej doktorky.
Dobry den, aktualne chodim do poradne k pani doktorke. Predtym som bola u Minarikovej ale ako uz bolo spominane, predala ambulanciu doktorke Macikovej. Odvtedy sa tam viac veci zmenilo a vynovilo. Je tam nove vysetrovacie kreslo tzv. koza, obrazovky aby ste videli ultrazvuk. Pani doktorka Macikova je velmi jemna, ludska, ale zato aj dokladna a som naozaj rada ze tam prisla takato lekarka. Velke ultrazvuky robi podla tyzdna ako sa ma, ale vzdy ked som sa stazovala na nejaky problem zobrala ma na ultrazvuk aj mimo tychto velkych ultrazvukov. Nic som za to nikdy nedoplacala. Za mna odporucam vsetkymi desiatimi.
Veľmi odporúčam dr. Macikovu. Oproti predošlej dr. Je to nebe a dudy. Nevravím,že dr. Minarikova bola ako odborníčka zlá, naopak. Ale čo sa týka ľudského prístupu, tak tu jednoznačne vedie dr. macikova. A vlastne aj keď porovnám vybavenie, vybavovanie,.... Všetko ❤️🙏
@anickaevicka
Za mňa najlepšia lekárka 😊
Chodím k nej od apríla. V podstate od začiatku tehotenstva. Po zmene inej lekarky kde bol prístup strašný je toto med lízať. Pani doktorka je veľmi Mila, všetko vysvetlí, je veľmi ľudská, odpovie na akékoľvek vaše otázky a nepozerá na vas že čo sa to pýtate. veľká profesionálka. Ako bonus skvelá pani sestrička. Taktiež všetko vysvetlí či už po telefóne alebo osobne . S Lepšou sestričku som sa doteraz ešte nestretla. Proste sa tam cítite prirodzene a dobre. Postupne so vynovuje ambulanciu nové kreslo, tv kde presne vidíte priebeh vyšetrenia. Za mňa veľká spokojnosť ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
@didiana1409 môžem sa opýtať akú lekárku/lekára ste mali predtým prosím ?
@darklol ja som minule zabudla,ze utorky robi este Minarikova a musim povedat,ze som skoro zo stolicky spadla. Uplny rozdiel oproti minulosti, mila,usmievava,komunikativna...normalne som nechapala.
Uz aj na nu bolo toho asi vela.
@katsmolkova ja som tak prišla teraz v utorok, čakáreň úplne prázdna. Myslela som najprv,že tam strávim pol dňa,kým ma vezme,lebo som nebola objednaná. Sestrička má vzala dní a vraví,že ordinuje dr.minarikova. ach. Váhala som,či ostať, alebo prísť inokedy. Nakoniec som ostala. A klasika- vyšetrí, ale nejaké vysvetľovanie nečakajte, najlepšie sa ani nepýtajte.... Ja som sa všetko potom opýtala sestričky vedľa.... Klasika. Nabudúce si dám pozor, či nie je utorok . Ale ako sťažovať sa nemôžem. Viem, aká je, čo od nej čakať.... 🙃
Ahojte dievčatá. Neviete, berie ešte nové pacientky? 🙂
@littledaisy Ahoj berie,len momentalne je tehotna a onedlho ide na matersku 🙂
@katsmolkova ahá... dobre vedieť, vďaka za odpoveď. nevie sa, kto bude zastupovať počas jej materskej? 🙂
@anickaevicka Minarikova robila este utorky,pripadne je zastupovala,ked mala dovolenku. Ja som s nou spokojna,spravila aj nadstandard a bola velmi empaticka,komunikovala,vravela dalsi postup. Da sa dohodnut aj telefonicka konzultacia... oproti Minarikovej riadna zmena 😀 objednava tak do tyzdna,akutne berie mimo poradia.