Dobrý večer, počula som ze sa pani doktorka presťahovala. Prosím napíšete mi presne, kde robí a aký má telefón. Ďakujem
@janulik270 VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM
@katarina161 Dobrý deň ,prosím Vás je pravda,že je pani doktorka dlhodobo PN?
@veronika3485 áno.
Ja som chcela dcérku objednať a odpoveď bola že je dlhodobo na PN momentálne neobjednavaju
Dobrý deň pani doktorka folvarska už ordinuje?
@allyemma meno figuruje ale v jej ambulancii pracuje niekto iný možno jej dcéra
@djv po novom ordinuje boli sme včera ale doktorka nepracuje zastupuje ju zrejme dcéra v ambulancii alebo náhrada.Ludia boli prekvapený jeden sa rozčúlil že prečo tam nepracuje Foľvarska
Ako je s pani doktorkou už ordinuje alebo je tam niekto iný
Dobrý deň náhodou niekto nevie ako je s pani doktorkou že je zase na PN?
@allyemma dcéra čo bola min roku v januári nepracovala zastupovala ju mladá.
Podľa mňa asi ešte nerobí
Neviete ako bude s pani doktorkou vráti sa ešte alebo ju niekto nahradí
aj mna to zaujíma.... boli sme naposledy 1.2.2023 pri pani doktorke a teraz nam uz 2xzrusili termin....vraj mame volat po 25.9.2023
@lienocka128 aj my máme volať po 25.9.
My sme boli v auguste 2022 a stále nás preložili tiež mame volať po 25.9 len dúfam že sa tam dovolame
@allyemma ak sa dovolate termín dajú po novom roku
Nás prekladali na 2krat a na 3krat dali termín koncom novembra a to sme sa objednávali v júni :(
Dcérka mala mať kontrolu do 3mesiacov v marci.
Dúfam že nam nezrušila termín.
Lebo niekomu už zrušili doktorka je opäť dlhodobo na PN
@janulik270 idem skúsiť volať.a čo je pani dr.aj nás mál mať kontrolu o5 mesiacov.bol v januári toho roku
https://ocnalekarkapo.sk/online-rezervacia/ je sprístupnený objednavaci formulár, termín som dnes dostala na november
@katarina161 Kultúrne zariadenie DRUŽBA Námestie Kráľovnej pokoja č. 2., Sidlisko 3
@katarina161