MUDr. Ivana Kleinová - Prešov

30. okt 2021

Zdravim. Je tu niekto kto chodi na gynekologiu ku Kleinovej? Ked ste boli tehotne v ktorom tyzdni ste sli prvy krat? Na kedy vas objednala?

elizabeth22
30. okt 2021

po telefonáte, že som si našla pozitívny test tak cca do mesiaca, začiatkom novembra som volala a termín k nej bol koniec novembra.

autor
30. okt 2021

@elizabeth22 v ktorom tyzdni si bola?

elizabeth22
30. okt 2021

V 8.

veronikag18
31. okt 2021

cca v 8 týždni som bola ale volala som hneď ako som mala pozit. test

katariiinkaa
25. júl 2024

@elizabeth22 @veronikag18 neviete ako je to prosím v prípade pn počas tehotenstva? má pani doktorka problém vypísať na pn alebo je ochotná? Pracujem ako živnostník, mávam dosť pracovných ciest mesačne za klientmi + sú veci ktoré sa musia robiť v noci, keďže rôzne kampane či akcie začínajú práve od polnoci a nezvládam pomaly toto tempo. Zobrala som si voľno zatiaľ, ale chcela by som pani doktorku poprosiť o vypísanie na pn, tak či náhodou nemáte skúsenosť.. už mám jeden potrat tento rok za sebou, preto by som nerada čokoľvek podcenila.

veronikag18
25. júl 2024

@katariiinkaa ja som bola na PN s chrbticou a počas tej PN som otehotnela. Tak ma potom musela prebrať ona ale veľmi nechcela. Bolo to už dávno, pomaly 7 rokov do zadu. No vy ste iný prípad tak skúste. Možno nebude mať s tým problém.

elizabeth22
27. júl 2024

@katariiinkaa ja som ju tiež prosila o vypisanie PN, všade pred 4. Rokmi zuril covid a pracovala som v škôlke, v kuse niekto chorý. Veľmi nechcela, ale dôvod potom napísala že riziko po dvoch SC tak ma vypísala nakoniec.