Zdravim. Je tu niekto kto chodi na gynekologiu ku Kleinovej? Ked ste boli tehotne v ktorom tyzdni ste sli prvy krat? Na kedy vas objednala?
@elizabeth22 v ktorom tyzdni si bola?
V 8.
cca v 8 týždni som bola ale volala som hneď ako som mala pozit. test
@elizabeth22 @veronikag18 neviete ako je to prosím v prípade pn počas tehotenstva? má pani doktorka problém vypísať na pn alebo je ochotná? Pracujem ako živnostník, mávam dosť pracovných ciest mesačne za klientmi + sú veci ktoré sa musia robiť v noci, keďže rôzne kampane či akcie začínajú práve od polnoci a nezvládam pomaly toto tempo. Zobrala som si voľno zatiaľ, ale chcela by som pani doktorku poprosiť o vypísanie na pn, tak či náhodou nemáte skúsenosť.. už mám jeden potrat tento rok za sebou, preto by som nerada čokoľvek podcenila.
@katariiinkaa ja som bola na PN s chrbticou a počas tej PN som otehotnela. Tak ma potom musela prebrať ona ale veľmi nechcela. Bolo to už dávno, pomaly 7 rokov do zadu. No vy ste iný prípad tak skúste. Možno nebude mať s tým problém.
@katariiinkaa ja som ju tiež prosila o vypisanie PN, všade pred 4. Rokmi zuril covid a pracovala som v škôlke, v kuse niekto chorý. Veľmi nechcela, ale dôvod potom napísala že riziko po dvoch SC tak ma vypísala nakoniec.
po telefonáte, že som si našla pozitívny test tak cca do mesiaca, začiatkom novembra som volala a termín k nej bol koniec novembra.