MŠ Solivarská Prešoc

katarina161
8. máj 2021

Ahojte mamičky, neviete akú www stránku ma MŠ alebo sú na Fb? Nikde ich nemôžem nájsť.
Ďakujem za odpoveď

maximilie
9. máj 2021

@katarina161 asi nemajú. Ms nie je povinná mat web ani fb stranku

katarina161
autor
9. máj 2021

@maximilie Škoda, hľadám pre synceka MŠ... Takto to bude ťažšie.

alenamihal
9. máj 2021

www.mssolivarska.vadium.sk
akurat riesim prihlasku pre syna ...

katarina161
autor
9. máj 2021

@alenamihal Veľmi pekne ďakujem

veronikag18
10. máj 2021

@maximilie nie je povinná a práve pre to, mňa takéto mš odrádzajú, keď si človek nemôže pozrieť priestory osobne tak aspoň stránku si mohli urobiť.

janulax
15. máj 2021

@alenamihal prosím ta, mozem sa opytat na vek synceka? Mal uz 3? Nemas nejake info ohladom tejto skolky, ako su na tom kapacitne? Ja som tiez davala prihlasku, ale môj este nema 3, tak to nevidim ruzovo..

katarina161
autor
16. máj 2021

@janulax Nakoniec som nedávala, zbytočne. Deti berú len od 3 rokov a to musia byť odplienkovane

katarina161
autor
16. máj 2021

@janulax Môj nemá ešte 3 roky a nie je odplienkovany

janulax
16. máj 2021

@katarina161 to je skoda 😔 len teraz to je tak? Ze od 3 rokov? Lebo doteraz viem, ze ak mali miesto tak brali aj mladších ale museli byt odplienkovane.. Takze brali aj 2 ročne. Skoda.

alenamihal
17. máj 2021

@janulax V juni bude mat 3 ,ale nie je este odplienkovany,takze musim na tom popracovat do septembra... vela skôlok berie deti od 3.rokoch..co nechapem,vsak mesiac hore-dole ...ked som volala do skolky par krat,tak mi nikto nedvihal a ked som pisala mail,tak ziadna odozva..takze neviem ,co si mam niekedy mysliet..

katarina161
autor
17. máj 2021

@alenamihal Mne už aj povedali, že malé deti do 3 r patria do jasiel

janulax
17. máj 2021

@katarina161 😡 to ti povedali v Ms Solivarska alebo niekde inde? Ja sa spolieham na tu Solivarsku, to je asi posledna možnosť, dali sme prihlášku aj na Gorazda ale tam manzelovi hneď povedali, ze maju vela prihlášok a uz vela deti, ktore nevezmu.. Ked nevezmu ani na Solivarsku, tak musím byt ďalší rok doma.. V januári mi skonci rodicak 😭

alenamihal
17. máj 2021

@katarina161 tento slovensky system je tak na hlavu postaveny brrrrrr....

janulax
17. máj 2021

@alenamihal presne tak, ja by som rada dala dieťa do skolky a isla pracovať ale samozrejme, skolky plne, nedostatok miesta.. Dieta do súkromnej si nemozem dovolit dat. Takze mi skonci rodicak a budem doma sediet pol roka bez prijmu. Nie z vlastnej vôle. Kompenzácia od statu ziadna. Ale ludia, ktorí maju deti a sedia doma lebo robit nepojdu ani keby neviem co sa stalo, tak este aj príspevok dostanu.. Preco nedostanu nejaký príspevok aj matky, ktorým skončil rodičak a nemozu ist pracovat lebo im deti nevzali do skolky? Ved je to chyba na strane štátu, nedostatok skolok, malo miest.. Hlavne ze politici vypisuju statusy ako su oni prorodinní, ze rodinám treba zvysit pridavky a pod.,aby sa rodilo viac detí.. Ale ze pre tie deti ani miesto v skolkach nie je, to nikoho netrapi 🤷🏻‍♀️😡