Dobrý deň mamičky, podavala som prihlášku dieťaťu do škôlky Solivarská 51. Na otázku či mám prísť po rozhodnutie o prijatí/neprijatí dieťaťa do škôlky alebo sa to bude posielať mailom a kedy vôbec mi bolo povedané že všetko je na stránke škôlky. Pravda je taká že ja som tam nič nevidela a doteraz neviem či mám čakať na mail, či prísť a kedy vôbec. Ak nejaká mamička má o tomto informácie prosím dajte vedieť keďže v každej škôlke je to inak a tu vôbec netuším. Ďakujem vopred za odpovede... 😊
@alenamihal osobne ale tam vraj mali nejaké časy kedy sa otvára bránka čo tiež na stránke MŠ nebolo napísané ale jedna učiteľka čo mi to vysvetlila, zobrala prihlášku pre riaditeľku a vraj je všetko na stránke takže ja žiadne info nemám...
@alenamihal ale ďakujem za informáciu... 😊💙
Tak mne prislo rozhodnutie priamo na adresu a potom som volala riaditelke a chcela som vediet dovod,preco mi syna nezobrali...na stranke je iba napisane iba info o zapise,takze tiez neviem ,co a ako ...rozhodnutie prislo az v polovici juna ,co si pamatam..
Môj drobec síce chodí do inej MŠ, no mailom mi prišli informácie - pokyny - kedy a kde mám prísť pre rozhodnutie, zároveň som v MŠ podpisovala zápisný lístok a dostala ďalšie pokyny k platbám (sumy a čísla účtov). My sme dávali prihlášky na dve MŠ a vzali ho na obe, do tej druhej som iba volala, že tam nenastúpi. Info o prijatí sme dostali až v júni, zapísať som ho bola až koncom júna.
@punka24 možno si ešte mohla skúsiť napísať mail, či ti vedia dať bližšie info, kedy môžeš očakávať rozhodnutie a akým spôsobom ťa o tom budú informovať, že na stránke MŠ nič nie je - pozrela som si ju, informácií (noviniek) je tam veľmi málo a to, na čo si sa pýtala, že nájdeš na stránke, tam nevidím ani ja..
Uz Vam prislo rozhodnutie ???
@alenamihal dnes mi volali zo škôlky že vraj posielali maily rodičom aby prišli prevziať rozhodnutie... No keďže už je prihlásený v inej škôlke tak som nešla vraj ho aj tak neprijali tak vraj si ma len zapíše a nemusím ísť že teda stačí takto keď sme si zavolali.. Ale popravde žiaden mail mi vôbec neprišiel...
Minuly rok posielali rozhodnutie postou..tak si myslim,ze aj tento rok...bola si osobne odovzdat prihlasku,ci mailom si poslala ???