Ahojte ....prosím o recenzie, mám tam ísť na morfologický sono v 21. týždni no zatiaľ, som našla iba veľmi málo recenzií a aj keď to ani jedna pozitívna recenzia...rozmýšľam, že ten termín tam zruším, 70€ iba za peknú foto zo sona sa mi dávať nechce, chcem vedieť, či je bábätko v poriadku 🙂
@konikkon no len také recenzie som čítala práve, že tam na tom sone nič poriadne nepovedali....tak preto sa pýtam na skúsenosti...za takých okolností tam ísť nechcem, že foto sice mať budem, budem vedieť už aj na 100% pohlavie, ale o zdravotnom stave nič....
Ja som tam bola, no uz 10 rokov dozadu. Moj pribeh bol taky, ze mi z testov vyslo podozrenie na Downov syndrom. Sla som do nemocnice, v monobloku mi spravili detailny morfologicky ultrazvuk, zadarmo, bez fotky 😁 Avsak kvoli nejaky okolnostiam, ktore su zdlhave som sa sama este iniciativne objednala na sono do gynstaru. Kko to vtedy stalo, uz si nepamatam. Sono bolo ok, fotku som mala, no po porode si ju spolu s tehotenskou knizkou nechali v porodnici 😁tolko k fotkam. Obsahovo sa mi ultrazvuk v nemocnici zdal detailnejsi, teda hlavne komentovanie lekara, ci vlastne vidi. Avsak myslim si, ze vela zalezi, na akeho lekara mas stastie 🤔 Moja rada teda znie, zisti si, ci sa tie morfologicke ultrazvuky este v nemocnici robia a ak mas "bezproblemove" tehotenstvo, sla by som len tam.
Dodam, ze z mojej skusenosti som sa realne viac dozvedela o stave babatka teda v tom monobloku.
Ja som bola v r.2017 a 2019 a dr vsetko vysvetlila, popisala, co kde je, ako ma dany organ vyzerat, pripadne ako to je, ked je nejaky problem, urobila aj fotky, ale tiez som tam isla hlavne kvoli tomu, aby pozreli babo, co sa stalo, za mna spokojnost
Ja som bola v decembri 2020 a sono tam robil MUDr. Dankovčík zo Sonoclinic v KE, celé sono okomentoval, čo práve vysetroval, dal mi fotky a aj videa na usb. Bola som spokojná a stalo mi to za tie peniaze, keďže som už potom také podrobné sono vyšetrenie neabsolvovala.
Ono to usg vyšetrenie sa robí kvôli skríningu bábätká, dieťatko sa podrobne vyšetrí, organy, veľkosť, určí sa pohlavie atd. Ta fotka je už iba ako bonus pre budúcu mamicku, alebo otecka, o ňu samotnú alebo video tam prioritne nejde, aj keď je to milé, ale platíte za to vyšetrenie, nie za fotku. Nikto vás donútiť nemôže, ja osobne si myslím, že to za tie peniaze stojí. Aspoň teda u mňa to tak bolo, bola som opakovane v Gynstare a bola som spokojná s pomerom starostlivosti a sumy,ktoru som zaplatila.
Ja som tam bola v roku 2018 vtedy ešte tam robila dr. Vašková, všetko mi detailne vysvetlila, čo kde je, či to je v poriadku atd... fotka bola len bonus, no potom sa jej niečo nezdalo tak rýchlo ma vystresovala, splašila a okamžite ma poslala na genetiku a aj na odber plodovej vody. Teraz si ženy chvália Krompachy. Že vraj je to lacnejšie a lepšie. Ak budem ešte raz tehu tak určite pôjdem inde.
Ja som bola 4 mesiace do zadu a vsetko prechadzaju. Komentoval mi doktor, co kontroluje. Ved sa treba aj pytat. Urcite to nieje vysetrenie o fotke😅
Žasnem. Morfologicke sono nie je ani zďaleka o peknej fotke. 🤦♀️ Vlastne nie je vôbec o fotke.