Dobrý večer.
Dneska som išiel zo školy z MHD a úplne som zabudol označiť lístok🙈. Mal som ho v peňaženke. A akoby nárokom hneď prišla revízorka a dostal som pokutu😥. 26€ do 5 dní ak nezaplatím do 5 dní tak 33€. Ešte mi aj tá revízorka zobrala lístok. Celý deň mi to vŕta v hlave. Moja chyba. Stalo sa.
Musím zaplatiť? Čo sa stane ak nezaplatím. Vám sa to už stalo?
Ďakujem.
@daniel_12 áno musíš, mne sa raz stalo, že som neodhadla cenu lístka, kúpila som 10 min. A ďalšia zastávka bola už 12 min. ..písala som odvolanie, nepochopila som. Ináč ti revízor sú bez chrbtovej kosti. Raz som mala 4 tašky v rukách, najprv som si ich zložila na sedadlo a potom som išla cvaknut lístok a už mi klepkal po pleci. Vtedy som sa nedala a povedala som mu svoje, či si mám ten lístok držať v hube?
ano, stalo, a musiš zaplatiť, a čim skor tym lepšie aby si neplatil viac... nič s tym neurobiš... ja som si zvykol označovať listok neskôr trochu, lebo som vlačil športovu tašku s vybavenim, a nestihol som označiť lístok, doslova ked som ho mal v tom stroji, tak vtedy to vypli a platil som v BA nejak 60€ do 7 dní. Uplna zbytočnosť.