Dobry den. Chcem sa spytat kto navstevuje psychologa Mudr. Warošeka v PO.,, ako to u neho chodi na sedeni., kolko trva sedenie a kolko sa cca plati? Dakujem
@sionell p.Warosek berie len pary? Jednotlivcov berie tiez, ci?
To neviem, my sme chceli manzelsku poradnu, tak sme sme sli k nemu, nakolko je v PO jediny pan psycholog, o inom neviem a cakacia doba nebola 4 mesiace ale dva. Myslim ze berie aj jednotlivcov, zavolajte mu, je to velmi prijemny pan.
@sionell dakujem pekne 🙂., uz som sa s nim skontaktovala a cakacia doba ani nie 2 tyzdne 🙂.,
@bambulka1105 Dobry den,mohli by ste mi napisat,ci ste uz unho boli a aku ste mali skusenost,ci vam pomohol?dakujem
@jasminam mate spravu 🙂
@bambulka1105 hehehe, moj sused
@bambulka1105, dobrý deň, prosím Vás, neviete, či pán doktor stále ordinuje? Vedela by ste mi na neho dat kontakt?
Dakujem
@13111985 mate spravu
@ingridh poslala som ss ;)
@bambulka1105 mohli by ste poslať aj mne kontakt. Ďakujem 🙂
Dobrý deň, poprosím info ako sa s p. Warosekom spojiť. Pripadne kontakt, možno mám zle číslo
@nikoletabe dobrý deň. Neuložila som si kontakt ale ak si dobre pamätám, mal by byť na stránke UPSVAR Prešov. Tam ma totiž ambulanciu.
Klienti neplatia nič, pokiaľ viem tak manželskú poradňu platí štát. Sedenie trvá 30-45 minút, myslím že sa dá aj dlhšie. Ja som z neho mala dobrý dojem, aj manžel ho bral ako autoritu, a veľmi nám pomohol. Hneď vedel, kde je problém, aj nám ho vysvetlil tak, že sa nikto z nás neurazil 🙂