Caute dievčatá... Akože je nás asi viac co sa chceme vydať a vyzerať krásne aspoň na fotkách 👰 aby mali načo deti pozerať alebo co zavesiť do obývačky... Ale keďže teraz sú svadby zakázané a pre 2h v bielych šatách je mi ľúto dať 600 eur za požičanie... Keď svadba bude doma v obývačke v kruhu rodiny 😇 nepoznáte niekoho v prešovskom alebo košickom kraji kto vie ušiť krásne a zároveň jednoduché svadobné šaty... Alebo vie požičať na pár hofin za rozumnú cenu... Ved za 2h ich ani nezaspinim ani nic... Luto mi je dat tak vela peňazí...
Salón Erika má predajňu/požičovňu v PO a BJ. Staršie modely zvyknú vypredavať za nízke ceny. Teta tam kúpila svadobné šaty za 30€. Neviem ako fungujú teraz 🤷🏼♀️ Inak je jedno či si šaty požičiaš na 2 hodiny alebo na 2 dni, či ich zašpiníš, alebo nie. Z hyg. dôvodov ich aj tak musia vyčistiť, vyžehliť atď. preto bude cena zrejme rovnaká.
@aneta129 napis na fb Maria Macova poziciava saty skus mozno sa dohodnete a aj sije
@aneta129 Ahoj, i ja mám svadobné šaty na predaj alebo požičanie, ak by si mala záujem ozvi sa. Bývam v okrese Prešov. 🙂
@aneta129 ahoj, ak si este nezohnala mam aj ja svadobné šaty na predaj alebo požičanie, kludne sa ozvi, ak mas zaujem. Bývam v okrese Prešov.
vela siat je tu v bazare na predaj popozeraj zozenies aj do 100e