Ktorú pôrodnicu v Prešove odporúčate?

23. nov 2022

som prvorodicka a neviem nejako sa rozhdonut ktoru nemocnicu si vybrat,
kde mate lepsie skusenosti?

a co ste si brali so sebou ? stacia nejake zakladne veci ci? nechcem nejak tam ist nabalena zbytocne ked to ani nevyuzijem.. 🙈dakujem za rady

elinosar
23. nov 2022

V presove ziadnu

botka19
24. nov 2022

@elinosar tak po takom prehlaseni...verim,ze vies dat recenzie na obe a to sa autorka pyta. Smelo do toho.

iam24
24. nov 2022

V roku 2019 som rodila v monobloku a bola som so všetkým spokojná. Milí personál, všetko bolo čisté, nevýhodou sú sprchy na chodbe. Ale tých pár dní zvládneš. Ak nie si náročná tak určite budeš spokojná.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evka64
24. nov 2022

Ja som rodila 2x v starej, vsetko super, kazdy mily..spokojna som bola velmi

merili
24. nov 2022

Ja som bola dvakrát v starej a môžem povedať že som bola maximálne spokojná aj s personálom aj sestričky akurát aj tam sú sprchy na chodbe.Do pôrodnice potrebuješ hygienické potreby pre seba plienky , vlhčené obrúsky sudokrem alebo aký chces kremík na zadodec pre mimi.Vlozky,síce tie dávali v nemocnici také vatove, nočné košele uteráky, osušku papuče,župan ,pre bábätko oblečenie na odchod z pôrodnice, nabíjačku na telefón, príbor, hrnček na kávu ,sanitarky zalejú kávičku.Kavu niečo do zásoby na jedlo nejaký jogurt, piškóty ženy tam niektoré si mysleli že budú hladovať,ale stačilo to jedlo .Takže aj keď nechceš ísť nabalena,tak pôjdeš,ja som mala dve tašky také menšie cestovné.

ivikt_90
7. dec 2022

Ahoj, v juni som bola v mono 9dni, nemozem povedat krive slovo na nikoho, po porode som bola na jednotke, ale tiez tam nebola sprcha len wc,ale je to uplne zvladnutelne. Personal mily, na to ako som sa bala, odchadzala som milo prekvapena. V starej som bola jeden den,ked som v 2019 bohuzial potratila,ale tiez bol personal velmi prijemny.

gaabriela2212
10. dec 2022

Ja som bola 2x v starej ako prostredie na figu ,ale personal super.Najhoršie boli sprchy ,ale to som bola v roku 2017. Teraz pri druhom som bola pozitívna na covid a dostala som vlastnú izbu sprchu aj wc ,ktoré boli čisté nove, boli to sprchy pre personal😀Tak neviem ci prerabali aj sprchy pre pacientov, alebo iba ich sú take pekne.Takže teraz som bola veľmi spokojná 😀

nicci254
28. dec 2022

Rodila som 2x v starej, vsetko v poriadku. Nie je to zisdny luxus, ale nesla som na dovolenku ale porodit deti. V starej su velmi dobri odbornici a maju tam aj jisku co bolo pre mna velmi podstatne kedze druhy porod bolo jednovajecne dvojicky

evkiki
7. jan 2023

Určite monoblok. Rodila som pred 2 rokmi a teraz pred mesiacom. Milšie sestričky a lekárov (myslím mužov, ženy nie!) som nestretla. Predtým som bola v starej a viac nie!!! Ani kamarátka ktorá tam rodila prve povedala, že nikdy viac tak druhe už v monobloku a tam bola spokojná. Všetci sú ochotný a fakt sa dá vybrať ako chceš rodiť, lekára, nejaké veci od bolesti a iné. Len sa treba s nimi porozprávať. A na šestonedelí, radosť tam ležať.