Interné vyšetrenie v tehotenstve

30. jan 2024

Baby mám ísť na interné vyšetrenie v tehotenstve po 24 týždni. Neviete mi poradiť kam? Prvý krát som tehotná nemám o Tom prehľad a doktor ani sestričky mi nič nepovedali ani keď som sa pýtala. Vôbec nemám šajnu že kam volať. Ďakujem vám 🙂🙏

petka1402
30. jan 2024

Akákoľvek interná ambulancia po blízku, zmerajú tlak, urobia EKG, zvazis sa, doktor sa opýta na to ako sa cítiš, aké choroby v rodine tlak atď, ci máš kŕčové žily, ci neopuchaju nohy...

autor
30. jan 2024

@petka1402 nevieš mi dať nejaký kontakt prosím?

petka1402
30. jan 2024

Niesom z Prešova ale tak sekunda v googli, "interné ambulancie Prešov" a už si vyber ktorú máš poblízku

autor
30. jan 2024

@petka1402 ďakujem ti

lenkarod
30. jan 2024

Ja som to riešila minuly tyzden, niekde na Budovatelskej je interna ambulancia, beru tehotne 10€ stoji vysetrenie (jeden den odber, druhy den termin u lekara), odpovedaju na maily, telefon tiez. Ja som sa objednala k MUDr. Bobakovi (vedla lekarne pri nemocnici), spravia rano odber a okolo obeda idem k lekarovi, 20€ poplatok (objednavala som sa osobne).

autor
30. jan 2024

@lenkarod ja som sa objednala na levocsku. O platení mi nič nepovedali tak hádam nebudem platiť

babblin
18. sep 2024

@lenkarod ahoj ja idem na to vysetrenie buduci tyzden na krv si mala ist na lačno prosim ta? Ja si nepamatam bud mi to nepovedala alebo som zabudla

lenkarod
18. sep 2024

@babblin ahoj, ano musis nalacno