Interné vyšetrenie v Prešove počas tehotenstva

hellka001
7. máj 2020

Ahojte maminky alebo teda buduce maminky. Chcem sa poradit kam je najlepsie skocit na interne vysetrenie v 2. Trimestri v Presove? Nikdy som na internom nebola a nechcem natrafit na niekoho kto ma.len rychlo vybavi a dovi. Niekto s kym ste boli v blizkej dobe spokojne? Dakujem pekne 🙏😊❤a mozete napisat aj system ci sa objednava alebo treba sa zapisat. Dakujem

sims122
7. máj 2020

@hellka001 max spokojna som bola s gurkom na levocskej, ale pri druhom tehu uz ma velmi nechceli zobrat asi mali vela ludi a pri internom maju zmluvu len pre union a doveru. Pri druhom som bola u cencarika na prostejovskej a tam bolo tiez fajn. U oboch som sa objednavala telefonicky.

janinah
7. máj 2020

zavolaj do medicar- dr.Smik,dr.Kvokačková....

nerrynka
7. máj 2020

Ja som sa nevedela nikam dostzt, kedze vsade bolo plno tak napokon som bola v Muču. Hned na prizemi je internistka. Bez objednania prides na krv rano a potom ta objedna z vysledkami. Spokojna som bola 😊

kkvetinka80
7. máj 2020

Mudr. Čenčarik na sidl3, dnes som absolvovala, bola som velmi spokojna. Objednavala som sa pred 2 tyzdnami.

julspuls
7. máj 2020

MUDr. Smik pri nemocnici

hellka001
autor
8. máj 2020

@sims122
@janinah
@nerrynka ďakujem vám 🙏❤

rumbaanitkin89
12. máj 2020

@hellka001 najlepšie je doktorka kvokacova Gabriela pri nemocnica u Hollého

vladenkaa12
24. jan 2022

@nerrynka dobrý deň, prepáčte za vyrusovanie, ale mohli by ste mi prosím vysvetliť čoho je skratka MUČ? nejako mi to nedochádza a tiež by som potrebovala ísť na vyšetrenie a nikam sa nemôžem dovolať. Ďakujem

nerrynka
24. jan 2022

@vladenkaa12 MUČO je zdravotnicke zariadenie pri Bašte v meste. Adresa je Kováčska 15. Doktorka sa vola Helena Kizakova, dnes som tam bola na vysetrenie v tehu. 😊 kludne skuste zavolat sestricka vam povie kedy pristna odbery ale vzdy rano okrem piatku myslim do 8 hodiny robia odbery a pri nich sa hned dohodnete na vysetreni. 051/773 18 32

vladenkaa12
24. jan 2022

@nerrynka ďakujem krásne! pekný večer