Hľadám vázne serióznu vešticu v PO ,máte niekto nejaky kontakt? Dakujem je to súrne
Máte naň kontakt, čo stojí? Vďaka
Ďakujem veľmi pekne
Ahojte, z vlastnej skúsenosti odporúčam pána z Košíc. Veľmi skromný a pokorný muž, mne doslova zachránil život. Veci vidí aj do budúcna a dokáže pomôcť asi zo všetkým.. dávam vám aj naňho kontakt 0910 333 588.
@kristian2303 a aka je u ňho cena ?
@livia16 nepovie, iba kto sa ako rozhodne…
@kristian2303 nechapem ze kolko mu das tolko vezme?
Ahojte, ja som mala výbornú skúsenosť s veštcom alebo skôr liecitelom Tomášom, bola som prekvapená lebo je to pomerne mladý muž ale všetko vyšlo a problémy ktoré som mala sú preč preto som si sľúbila že ho budem vaše "propagovať" aj keby som túto správu skopírovala 100x veľká vďaka jemu aj keď je dosť problém sa k nemu dostať nechávam číslo ktoré som mala ja 0947128012 držím Vám palce..
Skúšal som sa objednat k pánovi Tomášovi ale on robí na diaľku…. Celkovo v telefone bol cudný. Snažil sa pomôcť ale tvrdil mi, že nemôže to robiť sám, lebo je ešte pri učiteľovi… pán Gabriel z Košíc mi dal hneď termín a pomohol, poradil v tom v čom trebalo…
Len moja skúsenosť…
@kristian2303 tak skús 0905435408
áno je v PO pán Stránsky, býva za Maxom....mne čo povedal, všetko sa splnilo, a aj také veci, čomu som absolutne neverila a splnilo sa....ja ho odporúčam