Hľadám revízora v Prešove

tatianajur
24. júl 2020

Ahojte!
Chcela by som Vás poprosiť či neviete niekto ako alebo či ho náhodou nepoznáte, meno revízora s číslom 8 (Prešov). Stala sa jedna vec a potrebujem jeho meno lebo to inak ako súdnou cestou nepojde. Ak máte nejaké info ako a pod. Veľmi by ste mi pomohli.

Za odpovede krásne ďakujem

nini1010
24. júl 2020

A co tak kontaktovat Dopravny podnik mesta Presov?Aj keby ho niekto poznal pises tak zahadne,dokonca spominas sudnu cestu,ze neverim ze by ti niekto dal jejo meno.To nikto nespravi.

tatianajur
autor
24. júl 2020

@nini1010 no stalo sa to mojej dcére, pán revizor ju najprv napomenul, potom sa o pár minút neskôr vrátil dal jej pokutu a keď odmietla ju zobrať tak zavolal políciu, dcéra má 10r. Nemohla nám ani zavolať pretože jej to pán revizor zakázal. Kontaktovali sme dopravný podnik ako si to dovoľuje, pretože dcéra lístok mala, sama som jej ho stikla (vystupovala som 3 zastávky skôr) tí nás poslali kade ľahšie, že oni to riešiť nebudú, je to vina mojej dcéry a pod.

nini1010
24. júl 2020

@tatianajur A kde mala ten listok co si jej stikla?Preco ho neukazala?

tatianajur
autor
24. júl 2020

@nini1010 prepáčte, dôvod bol taký, vraj mala zlý lístok vraj nemá právo mať zľavnený lístok. Lístok mala v peňaženke.

abdn16
24. júl 2020

@tatianajur dcera pouziva isic alebo presovsku mhd karticku? lebo isic treba koncom juna dat nabit, aby platil do septembra. inac je do septembra neplatny a treba dospelacky listok... dcera s tym mala neustale problemy v lete, no najvyssiu pokutu co kvoli tomu zaplatila boli 3 eura aj cosi...

nini1010
24. júl 2020

@tatianajur A teda v com spociva presne problem ked mala neopravnene zlavneny liatok?Ze nan mala pravo,alebo ze jej zakazal telefonovat?

0silvia0
24. júl 2020

@tatianajur mala nejaku karticku potrebnu k zlavnenemu listku? Kazde mesto funguje inak...

yanqqa
24. júl 2020

No ak si to chcete "vybavit" osobne s revízorom, meno Vám nikto neposkytne. Ak mala dcéra pri sebe preukaz na preukázanie nároku na zľavu a zľava jej nebola priznaná tak je potrebné podať písomne sťažnosť, na ktorú Vám zo zákona musia do 30 dní odpovedať prípadne navrhnúť riešenie. Ak nemala preukaz, tak sa môžete sťažovať maximálne na postup/správanie revízora. Ani v jednom prípade však nie je dôvod na nezaplatenie vymáhaneho cestovného. Ak však viete dokázať že bolo vymahane neopravnene, tak Vám ho musia po prešetrení sťažnosti vrátiť.

juliak225
26. júl 2020

Tatiana v piatok písala sťažnosť istá Tatiana na jednej facebookovej stránke,podľa profilu to je dospela žena určite nie desaťročné dievča z Teriakovec.Podla mna je za tvojou snahou niečo iné,ináč by si mala možnosť to riešiť oficiálne. Určite kontrolovali tvoju desaťročnú dcéru,určite volali políciu a určite nedovolili telefonovať?Podla mna a sťažnosti z piatku klameš Tatiana J.a moja jediná rada by bola stiahnuť to,aj keď neviem či už nie je neskoro keď si to zverejnila,ak je dopravný podnik pripadne revízor trochu šikovný za osočovanie a nepravdivé tvrdenia ta popohanaju po sudoch oni.Treba bojovať za svoju pravdu ale čestne tu mi to chyba alebo sa mýlim?

juliak225
26. júl 2020
juliak225
26. júl 2020

Ako píšu aj ostatne mamičky dá sa všetko oficiálnou cestou ale toto ma rozčúlilo,bojovali sme za spravodlivosť,proti mafii a ty Tatiana to tu dávaš na Kocnera teda skôr na Zsuzovu,oni tiež zisťovali a potom konali po svojom.Chystas sa niečo spáchať?Podla mna je to na vylúčenie zo skupinky.Nechce sa mi veriť že tak zmýšľa matka alebo aspoň žena.

96dominika
26. júl 2020

mňa by skôr zaujímalo trosku asi od veci, ja dosť často používam sms lístok. Ako sa dá poslať sms na druhé tarifné pásmo? je najake iné číslo alebo ako to funguje? možno do budúcna, nebude niekto vedieť? nikdy som si to nevsimla ale pre študovala som poriadne sms co mi chodia. ďakujem 🙂

juliak225
27. júl 2020

@96dominika využívam to cestou do Veľkého Šariša,pošlem SMS na číslo 1144 a do textu správy napíšem 2,stojí 0,9€

madono
27. júl 2020

🤦‍♀️

96dominika
27. júl 2020

@juliak225 vážne? tak to som nevedela, ďakujem pekne 🙂