Zdravim,
Chcem sa informovať či niekto neponúka prenájom bytu/domu v PO a okolí (do 30km) do 400€ s energiami ?
Sme 4 členka rodinka a byt, v ktorom sme momentálne už 4 rok sa majiteľ chystá bohuzial predať.. teraz platíme 300€ aj s energiami a internetom.
Nájde sa niečo dlhodobé pre slušnú rodinku aj v tejto cene? Máme záujem o dlhodobý prenájom.
Ja som za 1 izbak platila 350€. Ked som odišla už ho majiteľ daval za 400. Nemas sancu najst si slusny vacsi byt za taku sumu. Kazdopadne skus si poziadst o najomny byt. Najom sa plati 280€ A tych bytov je volnych dost
@gertys to by som brala aj aj len toľko platiť .. ale keď že pred rokom som mala vysokú materskú tak nám žiadosť zamietli 🤦 ale nepozerajú nato že teraz mám 400€rodicak .. nájom máme 560 €
@alenamihal Ďakujem za info. Tak sme mali veľké šťastie s týmto bytom , lebo majiteľ na ňom nechcel zarábať . Byt v úplne pôvodnom stave ale tá cena nás tu držala roky. V dnešnej dobe už asi nenájdeme fakt nič podobné 🥺
@gertys asi to skúsime, ďakujem za tip , ani nám nenapadlo, že je tu táto možnosť
@simonka15513 skus si podať žiadosť teraz keď už matersku nemaš len rodičak mohlo by ti vyjsť
Uprimne ?? Nemas sancu zohnat nieco za tu cenu ...co ja mam skusenosti tak pod 500eur nezozenies a plus ,ked energie atd isli hore...vela stastia..