Ahojte, prosím Vás poraďte nejakého dobrého logopéda buď v Prešove alebo Košiciach. Potrebujem ho pre dvojročného synčeka. Ďakujem.
@lala123 vie povedať len veľmi málo slov aj to sú všetky len jeho vlastné pomenovania.. Myslím to tak, že auto je napríklad koko, na vodu alebo keď je niečo mokré tak povie len "A" a takto si pýta aj piť..atď.. Nevie poriadne povedať ani slovo dedo...
Tak mi napadlo, že radšej zájsť ku nejakému odborníkovi, aj keď malý rozumie úplne všetkému čo mu človek povie.. Splní aj také jednoduché príkazy ako keď mu poviem nech papier vyhodí do koša, nech si odloží hračky alebo pripravý topánočky keď ideme vonku atď atď.. Len to rozprávanie je veľmi veľmi slabé..
@anorev123 ja chodim s malym 3r k Malagovej na Svaby.. ona je uzasna. Chodila som so starsim a ti zle hovoril 10pismen.. do roka sme vsetko zvladli.. s mladsim som na tom rovnako, povie len tati, koko je tiex auto, papa a mnam mnam 🙃 urcite treba ist, skuste si zavolat, ci neberie 🙃
@anorev123 tam sa nedivolas skusala som niekolkokrat malagovu a neda sa tam dovolat. My sme zacali k obsuthovej ale necitala som nanu dovre recenzie aj prva navsteva bola uplne odveci. Vybrala knihu s hovoriacim perom vobec ho to nezaujimalo tak len skonstatovala ze vacsinou ma s tym uspech no tak zjavne nie. A este objavila teplu ze mi povedala ze mam nanho hovorit. Ale uz tento mesiac konci a ma tam prist nejaka mlada doktorka tak som zvedava ci to bude lepsie
@anorev123 mne sa este nestalo aby nedvihli, naozaj 🙂 ano chodi sa raz za mesiac ale ona to vie s detmi.. suseda chodi este skor ako my, pritom my uz rok nechodime a ona stale. Takze je velmi velky rozdiel v logopedicke.. ja ked som jej ukazala nase papiere nechapala ze takto krasne ideme .
@anorev123 ano chodim.. v 3r nam to odporucala aj neurologicka, nakolko sme boli na vysetrenie aj tam.. zatial staci ano.. ona vam povie co mate a nemate robit, aby sa este viac "nezablokoval" 🙂 boli sme v auguste a ideme az tusim oktober.. moj sa napr aj boji velmi lekarov.. cize ona pozera aj nato ake dieta je.. zbytocne tam budem chodit ked z 20min skoro 5min a viac preplace, kym zisti ze sa tam ide len hrat 🙂
@anorev123 vcera sme to rozoberali s kamoskou ktora uz chodila so synom a ze Vagaska bola super. Ja mam vyhodu ze u nas v robote mame logopedicky, tak zoberiem malu k nim.