Ahojte, čítam tu skúsenosti, len na zákroky, alebo sono, ale zaujíma ma, či prijímajú pacientky aj ako normálna gynekológia. Ide o to že už mame posledný pokus IVF a nie som spokojná s mojím dr a keď som tam volala, tak povedala sestricka že mám prísť a vybrať si ktorého lekára chcem a on ma vezme. Ale ako si vybrať keď ich nepoznám?
@simkkaa Dobrý deň, áno už som u dr. Čopa, bože to je neporovnateľný prístup oproti môjmu starému. Už majú moju kartu a aj keď ešte poisťovňa nemá ich papier či čo to, včera ma vzal vyšetriť, keďže zázrakom som ostala prirodzene tehu, po toľkých neúspešných IVF. Som tam spokojná zatiaľ, aj sestričky aj lekár úplne nieco podobné ako v Brne v CAR 🙏🏻
@ywonnee dobrý deň prajem, chodím do gynstaru od mala podstate začínala som u pána doktora Čopa a teraz som z p. Doktora lyseho.
Dr. Cop mi dokonca odrodil syna.
S každým jedným som bola a som spokojná nemôžem nič krivé povedat, ak ma niečo zaujímalo bez problémov odpovedali a vysvetlili.
Výhodou je aj prostredie aj to ze vedia vziat podľa potreby a situácie v ine dni ako ordinujú
Obedjavanie nie je prídete v deň kedy ordinujú a vezmete si poradové cislo to mne vyhovuje velmi
Majú doslova vsetko pod jednou strechou
Maximálna spokojnosť
Kamarátka isla teraz k copovi a bez problémov vzal ju.