Ahojte 😊 mate niekto nejakú skúsenosť s Gynstar Prešov v poslednej dobe? Hlavne ma zaujmaju gynekologické zákroky. Aké mate skusenosti s personálom s prístupom, obornosťou atd..
@marisella2905 Ja som tam bola nedávno na prvotrimestrálnom, platila som 70€ len za utz, odber krvi robila moja gynekologička… doktorka super, všetko poukazovala, vysvetľovala, odpovedala na otázky a po skončení utz nám dala na usb, ktoré sme si doniesli (nové, nerozbalené) fotky a aj videá 🤗
@chaerin Práve na to ma upozornila gynekologička, že v tých 70 eur je zahrnutý aj odber krvi
@marisella2905 Mne to ani nespomínala, automaticky urobila odber ona, ale pokiaľ to tak naozaj je, nenechaj sa odbiť a trvaj na tom…. Prajem ti krásne tehuľkovanie🤗
@chaerin Bola som veľmi spokojná. Lekárka, ukrajinka, milá, pekne všetko počas ultrazvuku vysvetľovala. Krv mi odobrali. Aj sestričky boli v pohode. Čiže za mňa 👍
Ahojte, aj Vám fotky vytlačili alebo len dali na USB kľuč ktorý si mam doniesť? 🙂
@nicol_k Pár fotiek vytlačia, zbytok dajú na usb. Dokonca ani usb, ak nemáš pri sebe nevadí, dá sa zakúpiť u nich, neviem či nie za 9€. Ak donesieš svoje usb, musí byť zabalené, ešte nepoužité.
@marisella2905 ďakujem krasne 🙂
@pandickamalicka I ja akurát pozerám staré diskusie ohľadom Gynstar. Ja akurát končím 1. trimester a čaká ma tam vyšetrenie. Ja sa skôr zaujímam ako boli budúce mamičky spokojné. Moja gynekologička ma upozornila, že v rámci ultrazvuku majú urobiť aj odber krvi, že sa nemám dať odbiť. Vraj zoberú 70-80€ a v tej cene je zahrnutý ultrazvuk aj odber. Ale vraj pacientkam za tú cenu chcú robiť len ultrazvuk bez odberu 🤷♀️.