Ahojte, vyberám si moju prvú gynekologičku, zatiaľ sa mi najviac pozdáva Dr. Kleinová, no neviem sa tam vôbec dovolať. Viete mi poradiť či môžem na prvé vyšetrenie prísť ráno bez objednania vopred? Prípadne či stačí online časenka? A o koľkej ráno tie časenky online aktualizujú? Keďže mám zdravotný problém nechcem veľmi čakať a odkladať to, máte nejaké iné rady ako sa dostať čo najskôr na vyšetrenie? A na čo všetko byť pri vyšetrení pripravená?
Ďakujem! 🙏
@marryen ďakujem Ti za odpoveď 🙂 v ecasenke sa práve na "vyšetrenie na iný deň" ani nedá kliknúť 😞 a v tom "vyšetrenie na dnes" tiež nič nie je.. Asi jedine osobne teda.. To sa len prísť spýtať či by ma vzali? Či sa rovno pripraviť ako na vyšetrenie?
@marsiesarsie prídeš a dohodneš sa na termíne. Na počkanie Ťa nezoberú pokiaľ nemáš niečo akútne. Majú toho veľa. Ešte môžeš skúsiť napísať mail. Ja takto komunikujem.
@marryen dobre, ďakujem 🙂
Urcite zajst osobne a objednat sa. Bez objednania neberu.
@marsiesarsie treba volať poobede alebo potom cez meil sa objednať. Raz som potrebovala akútne ošetrenie a nemohla som sa dovolať tak som prišla a hneď ma aj zobrali. Nemali nikoho.
@marsiesarsie ach varuj dušu🙏 ja som od nej odišla prístup Dr. Jak ku zvieratám malo kedy ordinuje ona väčšinou ju zastupovala teraz už bývalá primárka Horanska co nieje žiadna výhra nedá sa k nej dovolať ani len ohľadom výsledkov nie to ešte aby ste sa objednala... tiež nikdy som nechcela gynekológa chlapa ale po mojej skúsenosti môžem len odporúčať Dr. Dandar aj sestričky prijemne aj lekár 👍ústretový paráda najspokojnejsia
@ivet94 ďakujem!! po nekonečných telefonatoch a žiadnej odpovedi sa mi to potvrdilo! Nakoniec som šla k Eliášovej a zatiaľ som spokojná 😊 bola som až milo prekvapená aké bolo prvé vyšetrenie rýchle a v pohode, super atmosféra (s tou jej rýchlosťou si ale nie som istá, či nepríde aj zanedbavanie keď chce každú pacientku vyriešiť za 5min.) snáď to bude ok 🙏
@marsiesarsie bez objednania určite nie. V prvom rade sa treba dohodnúť, či Ťa vôbec zoberú, ale myslím, že by nemal byť problém. Tie časenky neaktualizujú ráno. To je podľa objednania. Ak sa objednáš, dostaneš číslo a približne aj čas, kedy budeš vybavená. Skús cez e časenku. Ak bývaš blízko, tak skoč osobne, to bude najlepšie.