Zdravím,poprosím vás o vaše skúsenosti s pani gynekologickou zvažujem že k nej prestúpim od dr Pankuchovej tak len aby som neisla do horšieho, ďakujem
@alex93 uplne chápem, tiež k nej chodím preto sa pýtam. Palovu nepoznam takže neporadím, mne osobne velmi pomohla ale to bolo uz nejaký ten rok dozadu. Naopak tuna vychvaluju Olejara a mne riadne zavaril, to iste aj Smolko takže je to asi individuálne a možno vec náhody.
Držím palce aby Vám všetko dobre dopadlo.
@alex93 ahoj no neviem ci ta to potesi, ale oni sa navzajom zastupuju 🙈
@alex93 mudr ligus...ako od veci ale žena nemusí byť stále riešenie
@alex93 ano možno je odmeraná, posobí tak chladne, ale ja ju ako odborníčku beriem kedže v mojom pripade nič nezanedbala, dba na sono prsnikov, dotahuje vysetrenia dokonca, ciže po tej odbornej stranke ja som spokojna, mam len dobru skusenosť, niekedy ale troška empatie nezaškodí, v tomto je ozaj uplne bez emocii,
chodila som k ochtinskej ta bola empaticka, mila ale odborne uplne zle
@kassandraa84 viem lebo dnes som bola pri nej lebo dr pankuchova má dovolenku
@kamoska_z_konika ja by som aj najradšej sla k chlapovi len neviem kam viem že dzurila už neberie
@kassandraa84 a vy chodíte ku ktorej ?
@alex93 mudr ligus...a neviem prečo k dzurillovi ak myslíš mladšieho kt je primár tak určite nie
@alex93 ja chodim ku Palovej, zatial 😉, podla mna vyber gynekologa je individualny, u mna tie recenzie vsetko naopak na lekarov funguje, myslim vseobecne 🙈100ludi napise ze super a pridem a otras a naopak. Treba podla seba vyberať, nie recenzii na nete, dajte na svoj dojem, pocit ...
Ja chodim k dzurillovi, ale striedaju sa tam aj so smolkom a brillovou. Za mna je najlepsi dzurilla a brillova, k smolkovi chodim nerada.
Kamoska si celkom pochvaluje kleinovu na sidl3. Ma aj sono prsnikov, takze mate vsetko v jednom a netreba nikde chodit.
K doktorke chodím uz roky. To, že je bez emócií a človek má rešpekt sa čokoľvek opýtať, na to som si zvykla. Ale po poslednej skúsenosti zvažujem, že odídem. No či si polepšim, ťažko odhadnúť...
@alex93 K doktorke som išla na potvrdenie tehotenstva v 8tt, urobila sono a povedala, že je menšie ako vypočítaná veľkosť od poslednej ms, tak zisťovala či mám pravidelný cyklus, že zoberie krv, v deň kontroly a aj ja druhý deň. Ja že dobre, vôbec mi nedoslo, že môže byť niečo zle, keďže doma mám jedno zdravé dieťa. Na druhý deň, po druhom odbere mi len volá sestrička že hcg sa znižuje, že mám prísť po výmenný lístok. Ja som ostala v šoku, žiadne info som nemala a zrazu toto, čiže koniec. Prišla som k doktorke tak mi len sestrička dala papiere do ruky, bez slova, že čo a ako, to bolo ako vybavené z ich strany. Bola to moja prvá skúsenosť s potratom (MA), cítila som sa mizerne, žiadne info čo ďalej, ake mám možnosti, k doktorke som sa ani nedostala. Táto skúsenosť je pre mňa veľmi traumatizujúca, žiaden ľudský prístup. Ja viem, že pre nich je to možno bežné, potrat a čo, ale pre mňa je to ťažká situácia a cítila som sa veľmi ignorovana
Možem vedieť prečo menis?