Endokrinologička MUDr. Tomková v Prešove

5. mar 2024

Dobrý večer. Máte s ňou prosím niekto skúsenosť? Neviete či berie ešte nových pacientov? Ďakujem.

trojnasobnamama
5. mar 2024

Ja knej chodím.Je užasná milá a ľudská.Akurat,že na prve vyšetrenie sa dosť čaka aj pol roka ak nie viac.

oli18
6. mar 2024

Ja k nej chodim, je mila, ale pacientov ma vela. Podla mna berie novych, lebo kazdy novy pacient su nove prachy. A jej zamestnavatel fi.Medikard vybera poplatky uplne za vsetko. Najnovsie za sono ŠŽ 5€. Inde robia zadarmo.

janulik270
6. mar 2024

Chodím k nej 25e tuším prvé vyšetrenie sono 5e čakacia doba dlhá aj pol roka keď nie viac Ak sú výsledky z krvi zlé vedia dať lepší termin

autor
7. mar 2024

@trojnasobnamama @oli18 @janulik270 ďakujem, už som ju kontaktovala. Objednala ma na október. Ako prebieha prvé vyšetrenie prosím vás?

janulik270
7. mar 2024

Konzultácia,odber,sono,
Potom prišli výsledky z krvi ale už cez telefón mi povedala výsledok.Mala som zvýšené hodnoty ale nechala má tak po roku opäť kontrola a nakoniec dala slabé lieky,po pol roku opäť kontrola z krvi lieky mi rozhadzalu cyklus beriem HAK a lieky na štítnu som nevidela zmenu tak mi ich po cca roku vysadila.Teraz idem o mesiac na kontrolu z krvi som bez liekov uvidíme čo bude

autor
7. mar 2024

@janulik270 Ďakujem za info. Neviete prosím náhodou či v prípade tehotenstva vie poskytnúť aj skorší termín?

janulik270
7. mar 2024

Ak máte zlé výsledky z krvi určite zoberie skôr.
Mňa objednali o 7 mes ale prekonala som vážny covid a na plucnom mi kontrolovali štítnu a boli zlé výsledky tak ma odporúčali na interné tá istá budova ako Tomkova a oni im volali aby mi dali skorší termín.Sestricka od Tomkovej keby vedela že mám z krvi výsledky tak by ma hneď na lepší termin dala.
Ale posunul má internista do mesiaca termín

trojnasobnamama
8. mar 2024

Určite.Si tehotna ?

mirkapo
10. mar 2024

určite vie skôr, lebo mne pri každej kontrole vždy vraví, že ak budem tehotná mám sa ozvať hneď a nemám čakať do ďalšej kontroly

jankadominikaa
10. apr 2024

@trojnasobnamama môžem poprosiť kontrakt na pani lekárku

jankadominikaa
10. apr 2024

@oli18 môžme poprosiť kontrakt na pani lekárku

trojnasobnamama
11. apr 2024

@jankadominikaa samozrejme.0918555513

autor
30. jún 2024

@trojnasobnamama @oli18 @jankadominikaa @mirkapo @janulik270 Dobrý večer, zajtra ma čaká u nej prvé vyšetrenie. Viete mi prosím povedať ako to tam prebieha a čo všetko sa na vyšetrení robí? Ďakujem.

janulik270
30. jún 2024

Za prvé vyšetrenie som pred 2rokmi platila 20e.
Rodinná anamnéza plus otázky kôli čomu som prišla či sa na niečo liečim atď.
Spravila mi sono potom odber a tak keď prišli výsledky volala lekárka či nasadí lieky alebo počká a kontrola o pol roka.Potom.aj sú kontroly a robí sono za každým sa platí 5e

autor
30. jún 2024

@janulik270 beru prosím aj tlak, prípadne moč? Merajú aj vážia? Alebo sa mám odvazit a odmeriat doma nech viem hodnoty nadiktovať?

janulik270
30. jún 2024

Tlak mi merali ani váhu a výšku ani moc
R.c bolo by dobré vedieť naspamäť 😄
Keď bude robiť sono nemusí pozerať do kartičky

janulik270
30. jún 2024

Ak ste tehotná môze vyšetrenie brať ináč
Ja som tehotná nebola len som bola odoslaná z pľúcneho pre zlú krv