Tovar zakúpený na predajni cez víkend da sa vratit po 3-4 dňoch? ( väčšinou je to aj týždeň a viac a aj bez udania dôvodu)
Hľadám na nete dr max vratenie tovaru ale píše len ohľadom internetového nakupu.... vrátenia.....
Ale ja potrebujem ak bol zakúpený na predajni........
Poprípade ak ste našli vratenie tovaru zakúpený na predajni prosím pošlite mi stránku prečítam si
A ci sa dá aj vrátiť na inej predajni ako bol zakúpený?
Ďakujem Vám za pomoc 🙂
Zalezi od toho co si kupila na predajni
@klara1205 To fakt zavinovačku na Dr. Max?
@natalienka12 na stranke mimulo.sk ju nemali a presmerovalo ma to na Dr.Max ze tam ju este maju.presne ten typ..neviem co sa cudujes
Nie,na kamennej predajni neberú späť.
@klara1205 Cudujem, ale nepopieram. Dr. Max je lekaren ale uz to prehanaju.
@natalienka12 dr.max už predáva aj lego :D
@natalienka12 asi tak..keby ju mali inde neobjednavam z lekarne..sama som bola v soku co uz ponukaju.,,.
@natalienka12 v dr max maju vsetko....ja som tam kupila prepravku na psa 😆
Baby, oni maju aj vibratory 😂😂😂
Nie nezoberu ti to spat
Kamenny obchod nema povinnost brat tovar spat.
Lekáreň neberie tovar späť kúpený na predajni
Ja som chcela v inej lekarni vymenit vyzivovy doplnok za iny, mm mi kupil zly. Velmi sa branili, ale som im ich argumdnty vyvratila a vymenili. Ak to nie je liek na recept, ale hocico ine, nevidim prekazku na vymenu. Podla Obchodneho zakonnika by sa do urcitej doby mal dat tovar aj vrati, ale nemam to nastudovane.
Kolegyňa kúpila manželovi mal rakovinu nejaké vitamíny v lekárni a v ten deň išla vrátiť vymeniť za iné a v lekárni povedali že lieky späť neberú mala bloček aj zatvorený obal.Nic nepotešila
@oli18 argument? Zo zakony nie je nikto povinny ti vymenit tovar zakupeny na predajni 🙂
@luliu
@veronikaszabova mate pravdu. Pozrela som Googl. Dakujem za upozornenie.
@janai1 neosocuj, sk si pri tom nebola. 🙈
Mojmu muzovi predali pre dieta volnopredajny liek ktory nebol vhodny pre deti+ nejaku flasu s omega ze je to dobre dokopy cez 30€ za to dal....snazili sme sa nastudovat aky vyznam to malo mat pri jej probleme nijak to nesuviselo s tym co sme potrebovali riesit ....bol to v lekarni vratit, ze je to blud,nebolo to v dr max....nakoniec mu peniaze vratili
@janulik270 podľa zákona nemajú povinnosť ti nič vymeniť
@rozculena ja som napísala iba skúsenosť ako kolegyňa bola poriesena.Nepisala som že mali to vymeniť v lekárni vedia či môžu alebo nie
Oni maju celkovo cudne podmienky..Ja som objednavala odtial jednu zavinovacku, bolo pisane ze je skladom, objednala som zaplatila som (inak ako priamou platbou sa nedalo) za par dni prisiel mail ze to vlastne skladom nemaju, rusia objednavku a ze mi poslu peniaze spat do 14 kalendarnych dni...za mna taketo nieco nepochopitelne, naco drzia peniaze...ja som to zaplatila a az potom som si mohla objednat a oni maju 14 dni 🙈