Dr.Max - vrátenie tovaru

11. dec 2024

Tovar zakúpený na predajni cez víkend da sa vratit po 3-4 dňoch? ( väčšinou je to aj týždeň a viac a aj bez udania dôvodu)
Hľadám na nete dr max vratenie tovaru ale píše len ohľadom internetového nakupu.... vrátenia.....
Ale ja potrebujem ak bol zakúpený na predajni........
Poprípade ak ste našli vratenie tovaru zakúpený na predajni prosím pošlite mi stránku prečítam si

A ci sa dá aj vrátiť na inej predajni ako bol zakúpený?

Ďakujem Vám za pomoc 🙂

klara1205
11. dec 2024

Oni maju celkovo cudne podmienky..Ja som objednavala odtial jednu zavinovacku, bolo pisane ze je skladom, objednala som zaplatila som (inak ako priamou platbou sa nedalo) za par dni prisiel mail ze to vlastne skladom nemaju, rusia objednavku a ze mi poslu peniaze spat do 14 kalendarnych dni...za mna taketo nieco nepochopitelne, naco drzia peniaze...ja som to zaplatila a az potom som si mohla objednat a oni maju 14 dni 🙈

kikuska555
11. dec 2024

Zalezi od toho co si kupila na predajni

natalienka12
11. dec 2024

@klara1205 To fakt zavinovačku na Dr. Max?

klara1205
11. dec 2024

@natalienka12 na stranke mimulo.sk ju nemali a presmerovalo ma to na Dr.Max ze tam ju este maju.presne ten typ..neviem co sa cudujes

nelca0510
11. dec 2024

Nie,na kamennej predajni neberú späť.

natalienka12
11. dec 2024

@klara1205 Cudujem, ale nepopieram. Dr. Max je lekaren ale uz to prehanaju.

nelca0510
11. dec 2024

@natalienka12 dr.max už predáva aj lego :D

klara1205
11. dec 2024

@natalienka12 asi tak..keby ju mali inde neobjednavam z lekarne..sama som bola v soku co uz ponukaju.,,.

drahusa333
11. dec 2024

@natalienka12 v dr max maju vsetko....ja som tam kupila prepravku na psa 😆

natalienka12
11. dec 2024

Baby, oni maju aj vibratory 😂😂😂

taktotedanie
11. dec 2024

Nie nezoberu ti to spat

martinkatinka
11. dec 2024

Kamenny obchod nema povinnost brat tovar spat.

luliu
11. dec 2024

Lekáreň neberie tovar späť kúpený na predajni

oli18
11. dec 2024

Ja som chcela v inej lekarni vymenit vyzivovy doplnok za iny, mm mi kupil zly. Velmi sa branili, ale som im ich argumdnty vyvratila a vymenili. Ak to nie je liek na recept, ale hocico ine, nevidim prekazku na vymenu. Podla Obchodneho zakonnika by sa do urcitej doby mal dat tovar aj vrati, ale nemam to nastudovane.

luliu
11. dec 2024

@oli18 tovar zakúpený na predajni ti nemusia nikde vziať späť, je to len ich dobrá vôľa - a teda v lekárni by to robiť ani nemali

janulik270
11. dec 2024

Kolegyňa kúpila manželovi mal rakovinu nejaké vitamíny v lekárni a v ten deň išla vrátiť vymeniť za iné a v lekárni povedali že lieky späť neberú mala bloček aj zatvorený obal.Nic nepotešila

janai1
11. dec 2024

@oli18 to by ma zaujímalo akými argumentami keďže z pohľadu zákona ti nič vymeniť nemuseli.
Vymenili to lebo nemali chuť sa hádať s niekym kto nič nevie a melie si svoje 🤭

oli18
11. dec 2024

@janai1 bol to tovar, ako kaxdy iny. Nie je dovod ho nevymenit za iny len preto, ze je zakupeny v lekarni. Teraz daj ty svoj argument.

luliu
11. dec 2024

@oli18 Ale nikde ti tovar vziať nemusia a v lekárni by ani nemali, nech argumentujes akokoľvek, tvoje argumenty nemajú oporu v nicom

veronikaszabova
11. dec 2024

@oli18 argument? Zo zakony nie je nikto povinny ti vymenit tovar zakupeny na predajni 🙂

oli18
11. dec 2024

@luliu
@veronikaszabova mate pravdu. Pozrela som Googl. Dakujem za upozornenie.

@janai1 neosocuj, sk si pri tom nebola. 🙈

oli18
11. dec 2024

@luliu vysloveny zakaz lekarni neupravuje ziaden predpis, (zdroj: majitelka lekarne).

drahusa333
11. dec 2024

Mojmu muzovi predali pre dieta volnopredajny liek ktory nebol vhodny pre deti+ nejaku flasu s omega ze je to dobre dokopy cez 30€ za to dal....snazili sme sa nastudovat aky vyznam to malo mat pri jej probleme nijak to nesuviselo s tym co sme potrebovali riesit ....bol to v lekarni vratit, ze je to blud,nebolo to v dr max....nakoniec mu peniaze vratili

janai1
11. dec 2024

@oli18 to nie je osočovanie ale pravda. Takých čo si myslia, že požrali múdrosť sveta poznáme ty argument. Kto ma chuť sa s takými doťahovať? Škoda len, že ten Google si nepoužila predtým

rozculena
11. dec 2024

@oli18 čo sem pletieš obchodný zákonník,pre boha,ty si vedľa jak tá jedľa.Kamenná predajňa podľa zákona nie je povinná vziať tovar naspäť ani ti ho vymeniť!

rozculena
11. dec 2024

@janulik270 podľa zákona nemajú povinnosť ti nič vymeniť

oli18
11. dec 2024

@janai1 nemám veru chuť sa s tebou doťahovať 😅

janulik270
11. dec 2024

@rozculena ja som napísala iba skúsenosť ako kolegyňa bola poriesena.Nepisala som že mali to vymeniť v lekárni vedia či môžu alebo nie