Dobrý veterinár v Prešove

sasha77
9. jan 2024

Prosím poraďte v PREŠOVE fakt že dobrého veterinára 🙏 ktorý nelieči len pre peniaze ale naozaj chce zvieratku pomôcť.

ikonica
9. jan 2024

@sasha77 osobnu skusenost nemam... Ale dost si pochvaluju nejakeho lekara na Solivare... Sice raz som tam tusim bola s morcatom... My chodime na veterinarnu nemocnicu Dubrava so psom hlavne kvoli tomu, ze to mame blizko a zatial vyriesili kazdy problem...

blancheporte
9. jan 2024

@sasha77 kamoška chodí so psom na Solivar. Chváli si....

hugger
9. jan 2024

Ake zviera a aky problem?
Ivana Rychnavska, Margecany https://www.facebook.com/SkokVet/
kardiologia

endzi83
9. jan 2024

@sasha77 za nás čo sme už v Prešove čo to veterinárov pochodili, najlepšia pre nás je veterinárka Veronika Imrichova vo Finticiach, majú aj hotel pre psov a mačky. Odporúčam 🐱🐕

sasha77
autor
9. jan 2024

Konkrétne na Solivare myslíte kliniku Solivet? Či je tam aj iný zverolekár ?

danusa64
10. jan 2024

@sasha77 Solivet na solivare, obrovska spokojnost, zachranili nam macku, rodicom psa.

sasha77
autor
11. jan 2024

@danusa64 ja som zas až taká spokojná nebola.. preto hľadám niečo iné 🤷

danusa64
11. jan 2024

@sasha77 aha, no my k nim chodime uz roky a vzdy vsetko OK. Snazili sa, aj ked nedavali velku nadej, nevzdavali sa robili vsetko preto aby macku zachranili.

sasha77
autor
12. jan 2024

@danusa64 my tiež dlhé roky, tiež som bola spokojná ale naposledy sa mi nepozdávalo že neodhadli diagnózu ktorú som už aj doma tušila, spravili odbery prišli zle výsledky, psík zomieral ale nepovedali to..

lululucy
12. jan 2024

Skus veterinara na Oktobrovej 43, MVDr. Štefanko

danusa64
12. jan 2024

@sasha77 tak to mi je luto

sasha77
autor
12. jan 2024

@danusa64 možno len nechceli dopredu spôsobovať bolesť ešte väčšiu ako sme mali, ale zas byť v nádeji že sa vylieči a psík umiera ale tak nedávam im to vôbec za vinu. Len by som s ďalšími zvieratkami asi vyskúšala niekde inde tak hľadám kto je kde spokojný 🙂

danusa64
12. jan 2024

@sasha77 jasne to uplne chapem, na solivare je este Plutovet, pri lesnickej skole, chodi tam svagrina so psami a nestazovala sa zatial

sasha77
autor
13. jan 2024

@danusa64 ďakujem pekne 🙂 vedela som že je na Solivare ešte niekto ale nevedela som ako sa to volá 🙂

zuzanader
14. jan 2024

@sasha77 skuste ist tu https://veterinapresov.sk/, chodime snad aj 20 rokov uz so vsetkymi zvieratami, su tam dvaja veterinari a obaja super. Super pristup 👍

sasha77
autor
14. jan 2024

Ďakujem všetkým veľmi pekne za vase názory a odporúčania 🫶🙂