Ahojte. Prosím vás bola ste niektorá v Prešove operovaná na diastázu plus pruh? Platili ste za diastázu, alebo ako to chodí? Kto vás operoval? Ako dlho ste čakali na termín operácie? Boli ste spokojne? Ďakujem za každú odpoveď 😉
@trendyy ďakujem 😉
@16ashlee16 ja som to takto mala operoval ma dr hanudel v procare cakala som cca 3tyzdne na termin neplatila som nic a bola som spokojna on je taky "svojsky" v ordinacii ale na sale je uplny opak
@liliputka2131 to asi nie je v nemocnici? Ja som sa objednala do nemocnice monoblok, plastická chirurgia.
@16ashlee16 nie to je na sekcove v procare tam ma dr hanudel ordinaciu a o poschodie nizsie operacny sal je to jednodnovka
@16ashlee16 ja mám to isté...diastázu som mala už po prvom tehotenstve, potom druhé prišlo skoro som to neriešila až minulý rok som bola na operácii zo slepakom a 2mesiace po zákroku sa mi spravil pruh, išla som za hanudelom a ten mi povedal že mám diastázu, ale nemohol má operovať lebo ja som nemala vôbec svalstvo na bruchu a aj tak mi hovoril že mi bude treba spraviť plastiku brucha. Teraz som momentálne 4mesiace po pôrode a vyzerám ako tehotná. Rada by som to začala znova riešit ale ako tak čítam na nete tak to tie cvičenia s fyzioterapeutom asi žiadna poisťovňa neprepláca...a tie ceny... masaker
@liliputka2131 riešila si to cez poisťovňu?Robil ti čisto iba diastazu?
@tanaalexdenis primarny problem bol hernia ale ked som sa prebrala z narkozy tak mi povedal ze spravil aj diastazu
@liliputka2131 o super takže si išla kvôli pruhu.No keď je pruh tak to prepláca poisťovňa. Potrebovala si k nemu výmenný lístok od obvodnej?
@tanaalexdenis potrebovala som vymenny ano na chirurgiu od obvodnej cize vsetko islo cez poistovnu este v den zakroku mi poistovna poslala kompresne pancuchy co sa mi nikdy este nestalo 😂po zakroku som dostala caj lupacku zjedla a isla som dom
@liliputka2131 👍
Akú máš poisťovňu?
@tanaalexdenis dovera
@tanaalexdenis v Košiciach mi urobil všetko popri jednom. Aj pruh, aj diastázu aj abdominoplastiku... V PO mi to nevedel urobiť všetko naraz...
@16ashlee16 vedeli by ste my napísať správu u koho ste bola a všetky detaily prosím ....ďakujem
@16ashlee16 ahoj našla si niečo ? Dakujem
@marianngela ja som bola v Košiciach v Šaci u dr Lengyela.
@16ashlee16 a v Po nebol nikto kto by spravil oba ? Čo všetko treba absolvovať ? Ďakujem
@marianngela nie v PO to nevedeli urobiť naraz. Bolo mi povedané,že najprv pruh a o rok by som mohla prísť na abdomino. To vôbec nepripadalo v úvahu... V KE hneď pri konzultácii povedal,že urobí všetko naraz. Takže za mňa jednoznačná voľba. Moja obvodná mi vypísala výmenný lístok na plast chir aj na ultrazvuk brucha. Na ultrazvuku mi povedal,že áno mám pruh aj diastázu... Išlo to na poisťovňu.
@16ashlee16 prosím ťa vedela by si my dat kontakt na dr.alebo na seba na FB aby som ti vedela napísať o bližšie info ďakujem
@marianngela Daniela Špirková Pavlišinová
@16ashlee16 ahoj. Ja prave riesim rekonstrukciu brucha. Mozem ta poprosit info? Lebo som volala do Sace a vraj nevedia spravit aj pruh, aj diastazu a aj previs. Aku mas poistovnu? Aj si to s poistovnou riesila? Alebo len lekar... Pripadne mas kontakt priamo na toho lekara? Dala si mi nadej, kedze 5500€ je pre mna celkom dost.
@anka0212 ja som volala hneď prednostovi. On mi povedal,že urobí všetko naraz. Pošlem ti číslo naňho. Áno išlo to na poisťovňu.
@16ashlee16 aj tu aj na fb je skupina abdominoplastika tam iste najdes viac info