Dobry vecer mamicky poradte dobreho detskeho zubara v Presov s dobrym pristupom k detom . A ak mate kontakt tak vas poprosim. Dakujem
@drobcek2016 na svaboch je zubárka je veľmi príjemná k deťom a aj sestrička
@kvietok173 ja k nemu chodim od zakladnej skoly.. teraz som na vs ale on je najdrahsi zubar v po.. idem dvanasteho zablombovat 2 zuby a 200€.. na dentalnu hygienu chodim dvakrat do roka a 45€
@sweet20 To ano ale co mne v KE pokazili on zachranil a lutujem ze som ho nenasla skor
@sweet20 myslim ze Silla je este drahsi 😂😂😂som isla k nemu na strojcek a dala som celom zad pri tych cenach katastrofa
@kvietok173 ano, tak pracou je uplne super len tie palky
@sweet20 tak to áno ale keď si spomeniem na moje predošlé zubarky tak obetujem pár EUR naviac a hlavne moje deti radi chodia k zubárovi odkedy ho mame
@kvietok173 tak vies no, ja som student a 200€ nezarobim ani za leto co on chce za blombovanie
@drobcek2016 mudr Titko na hlavnej ja som k nemu presla aj moje deti velky sympatak aj pracu vykonava super nikde sa neponahla a ceny v porovnani s mojou predchadzajucou zubarkou uplne minimalne
Dakujem krasne sme objednani k pani zubarke na svaboch ..
@kvietok173 dobrý večer s koho mate?
@marchela doktor Šuca
@liliputka2131 dobrý deň , má pán zubár aj RTG?
Za mna jednoznacne doktor Šuca na sidlisku 3 za Kauflandom je zdravotne stredisko