Detská očná pohotovosť v Prešove

kiksina_21
29. mar 2024

Ahojte, neviete kde je očná pohotovosť pre deti? Malej od rána tečie hnis z očká a má ho celé červené,stále si do neho ide s rúčkou.

janinah
29. mar 2024

@kiksina_21 v nemocnici vzadu ako bola geriatria a teraz je to infekcny pavilón,budova číslo 7,hlásiť sa u sestricky na 3.poschodí,je tam dnes veľa pacientov,dr.je len jeden a bol na operačnej sále cez tri hodiny...
Ale určite treba ísť v takom stave.

kiksina_21
autor
29. mar 2024

@janinah ďakujem krásne, tak snáď z malým bábätkom nás zoberú skôr

91anka
4. máj 2024

@kiksina_21 dobrý deň, ja som sa Vás chcela spýtať či ste sa objednali alebo ste len tak išli a vzali Vás. Máme podobný problém s dcérkou a vyvolavam a nikto Nedviha telefón. Neviem či telefónne číslo uvedené na Google je správne. Mohla by som Vás poprosiť o info? Ďakujem ☺️

janinah
4. máj 2024

@91anka očná pohotovosť funguje nonstop.dnes dokonca slúži očný detský lekár.zalezi aký máte problém.ak akútny tak choďte rovno tam

kiksina_21
autor
4. máj 2024

@91anka išli sme tam a hneď nás vzali...prišli sme tam a nikto tam našťastie nebol. Vyčistili jej očko, dali jej kvapky a predpísal ATB

kiksina_21
autor
4. máj 2024

@91anka ale pripravte si 10€ za pohotovosť. Za ATB sme nedoplacali nič

91anka
5. máj 2024

@kiksina_21 Ďakujem, včera sme nešli som skúšala s kvapkami z lekárne, trochu jej to pomohlo, no keď zaspala a vstala mala zase zlepené oči. Tak ideme. Ďakujem Vám

janinah
16. jún 2024

POZOR...keby niekto potreboval očnú pohotovosť.tak celé očné je presťahovaní do budovy č.1 tzv.stara pôrodnica.Vojdete do budovy a na prízemí doľava cez chodbu na očné oddelenie.