Ahojte .nevedeli by ste mi poradiť niekoho naozaj dobrého, skúseného, kto nemá 3 mes.cakaciu lehotu ohľadom vyšetrenia na akné? Myslím tým, mam zhorsujuce sa akné nech robím co robím, nech si dám čokoľvek nič nezaberá stále sa to len zhoršuje a potrebovala by som niekoho kto by mi stým pomohol .ďakujem
@lenkastavacova uprimne, z vlastnej skusenosti ti poviem, radsej si pockaj na dermatologicku, ktora akne berie vazne, take maju vacsinou dlhdiu cakaciu dobu, aako by si mala zobrat hocico... Karolina baumgartner bratislava, pozri jej ig...
@marcellka32 ráno klasika umyjem si tvár gélom LA roche na problematickú pleť, potom vyčistim tak isto LA roche .. potom si dám serum vitamín C a tak si dám krem LA roche na akné... večer je to v podstate to isté... ale naozaj som skusala už všetko možné a absolútne nič mi nezaberá a stále sa to len zhoršuje
@domiklik och no áno ale keď som z Prešova tak BA je teda dosť ďaleko... ale tak snáď niekto niekoho poradí aj tu alebo nájdem
@lenkastavacova podľa toho, čo čítam, chýba ti nejaká hydratácia... ak máš instagram, pozri si profil clear_skin_with_sona - sama mala akné a má tam dosť o tom popísané, ako na to 🙂
@rusalinka nemám instagram 😔
Napíš čo používas ráno a čo vecer