DENT Plus Prešov

otiliahorvathova
4. okt 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať či ma niekto skúsenosti s touto klinikou?
Alebo či sa viac oplatí ísť do Košíc?
Za akékoľvek info vopred ďakujem 😉

oli18
4. okt 2021

Zat chodi, ze vraj super, beru presne, ale platby velmi vysoke.

limassol
4. okt 2021

Bola som tam,mam super skusenost,napriklad za implantaty maju lepsie ceny ako v KE

nikaj
4. okt 2021

@limassol a kolko stoji jeden implantat s korunkou?

otiliahorvathova
autor
4. okt 2021

@oli18 ďakujem za info...
No to áno ale teraz na takých klinikách asi skoro rovnaké ceny.

otiliahorvathova
autor
4. okt 2021

@limassol to vážne???? Ja som myslela či nieke v KE lacnejšie že hoci je to ďalej ale či nevijde to lacnejšie.....
Super ďakujem za info

adelkaa159
4. okt 2021

Ahoj ano mi tam chodime z detmi a postupne prechadzame aj my . Su perfektny sakra drahy ale zas co sa tyka mna tam nechodim kazdy tyzden ja idem k zubarovy raz za 3 roky urobi mi 2-3zuby a tak zase neidem iba na prehliadku.. z najstarsou 3 rocnou sme boli aj pod sedaciu narkozu a robili jej zuby lekarka je dost trpezliva a beru na čas raz sa nam stali ze mali pred nami jedno dietatko ktore bolo postihnute a mali z nim čo robiť tak sa nam osobne lekarka prisla ospravedlnit ze musime pockat este 15 minut ze jej je to luto a tak

otiliahorvathova
autor
4. okt 2021

@adelkaa159 tak to je super že majú taký prístup... Ďakujem za info

palicka
4. okt 2021

@otiliahorvathova pozri. Ak pojdes po cene, ani tam nechod. Pokial hľadáš kvalitu a istý nadštandard, je to presne to, čo hľadáš. Pri vchode recepcia, čakáreň vo vyššom štandarde. Do ambulancie Tá osobitne príde uviesť zdravotná sestra. Najmodernejšie rontgeny, technika, materiály. To všetko sú detaily, za ktoré platíš. Sedacia u ťažko osetritelnych deti, stomatochirurgia, niekoľko dentalnych hygieniciek, zubné implantáty dokonca tuším na počkanie som čítala?, presne ošetrenie mikroskopom … a ďalšie detaily. My k nim chodíme roky.

otiliahorvathova
autor
4. okt 2021

@palicka tak cena robi veľa ale ak potrebuje človek to čo chce tak samozrejme sa platí a dávať aj na cestu do KE stale a možno to je cenovo rovnake tak samozrejme ak sú ľudia co tam chodia a sú spokojní tak človek to asi skúsi.
Ďakujem krásne za odpoveď.

oli18
4. okt 2021

@palicka nielen to platíš, čo si uviedla, ale okrem ďalších položiek aj úver za peknú budovu kliniky. Preto zubári v prenajatých priestoroch sú lacnejší než tí, ktorí si postavili vlastné luxusné budovy. Aj môj zubár je toho príkladom.

palicka
4. okt 2021

@oli18 vieš, ja som k ním chodila aj na Budovatelsku. A viem , prečo som zostala

oli18
5. okt 2021

@palicka ja som tiez u svojho ostala.
A viem, ako zvysil ceny, ked sa prestahoval do svojej novej budovy. Kvalita jeho prace je rovnaka. Radsej by som sedela v menej luxusnej cakarni, bez recepcie, ale za lacnejsi vykon.

limassol
5. okt 2021

@nikaj 910 eur som dala pred 2 rokmi v KE som nasla najlacnejsie za 1100

nikaj
5. okt 2021

@limassol tak u nas idu okolo 1500€. Potrebovala by som 4 a 5tku. A aka skusenost nebolia viac sa treba starať? Moju mamu jeden srob pobolieva. Ze ani na mag. rezonanciu nesmiem.

mimkau
29. jún 2022

@otiliahorvathova osobne ja som s Dr.Dugasom ňad mieru spokojná. Ešte nema úplne dokončenú prácu,ale myslím,že super. A ceny? Myslím,ze fakt sú Košice drahšie. Ja pozerám hlavne na ceny,a myslím,že u nich sa to aj cenovo vyplati

kandrea
7. feb 2023

@adelkaa159 prosím vás koľko cca platíte za ošetrenie kazu u detí?