Dobrý deň, milé maminky!
Rada by som darovala nejaké naše staré veci (oblečenie po dospelých, po deťoch, topánky, hračky, bytové doplnky).
Ak sa tu nájde nejaká maminka v núdzi alebo ak poznáte niekoho takého (kto napr. na MK nemá účet, ale pomoc by sa mu zišla), odporučte ich na môj bazár.
Bohužiaľ, z časových a organizačných dôvodov môžem veci darovať IBA cestou osobného odberu v Prešove.
Ďakujem za pochopenie.
Prajem pekný deň a verím, že niekomu naše veci ešte dobre poslúžia 🙂
@alojzova ahoj, prezri si môj bazár, tam si môžeš vybrať, čo sa ti zapáči/čo potrebuješ 🙂
@lydiasabolova dobry večer ake hracky máte?
@lydiasabolova áno len tam nemáte hracky
Dobrý deň, maminky!
Iba aktualizujem príspevok, aby ste vedeli, že ponuka stále platí 🙂 kuk môj bazár
Milé maminky!
Aktualizovala som svoju ponuku o nejaké zimné oblečenie a doplnky. Ide o veci prevažne pre bábätká.
Vítané ste všetky, či ste núdzne a či len také, ktoré si niečo zoberiete pre radosť.
KUK bazár
Milé maminky ..
Darujem nejaké oblečenie po mne ( XS,S ) a po dcérke ( mix 134 - 152 ) Nie je toto kvantum, no veci sú len uskladnené, nakoľko z nich dcéra vyrástla, alebo sme ich zamenili za iný kus. Samozrejme v dobrom stave, bez poškodení.
Ak sa tu nájde nejaká maminka v núdzi tak mi kľudne napíš. Osobny odber v Prešove. Rada by som túto POMOC zrealizovala aj dnes ❤️😊
Ďakujem
@lydiasabolova dobrý deň mohla by som pekne poprosiť ďakujem pekne