Chirurggia v Prešove

stanula1984
14. jún 2023

Kam na chirurgiu v Prešove ?
Samozrejme dobrý lekár a prístup k pacientovi 😉

dota6
14. jún 2023

@stanula1984 bola som na chirurgii na Sekčove na poliklinike (najbližšie pre mňa) pri dr. Andrejkovej. Lekárka je trocha svojská, ale ako lekár v pohode. Išla som s chúlostivým problémom :D a odľahlo mi, že som našla ženu. Bola v prístupe citlivá a odborná.

ikonica
14. jún 2023

Bola som u troch aj v nemocnici na pohotovosti.. Kvokacka v centrume ok, Zofcak v Muco ok, Sarocky vojenska nemocnica ok (hoci som mala pocit, ze na niecom fici 😁), Dragula nemocnica hroza a des...

veronikag18
14. jún 2023

@stanula1984 Chomo na Švaboch alebo Kvokacka v centrume
@ikonica zo Šarockeho som aj ja mala taký pocit a Dragula už nerobí, je na dôchodku.

ikonica
14. jún 2023

@veronikag18 ja som tam bola asi v r 2018...chvala bohu ze uz je na dochodku... Tak necitliveho netakzneho cloveka som v lekarskej sfere este nestretla... Odbornost neviem posudit, ale ako clovek 👎

veronikag18
14. jún 2023

@ikonica je náš sused ale iba sa pozdravíme nič viac. Od korony je na dôchodku myslím. A počula som už veľa sťažnosti naňho ešte keď pracoval.

ikonica
14. jún 2023

@veronikag18 tak to bud rada ze si ho nestretla v jeho praci... Ja mam len jednorazovu kratku skusenost ale nezabudnem na to nikdy...

Z menovanych na prvom mieste odporucam Kvokacku a na druhom Zofcaka

stanula1984
autor
14. jún 2023

@ikonica kvokačka centrum ako to tam funguje treba sa objednať alebo poradové číslo ?

ikonica
14. jún 2023

@stanula1984 neviem ti povedat aktualne info... Bola som este pred covidom...

miroslav08002
7. nov 2024

dnes som navstivil pani doktorku uz po niekolkykrat, pani doktorka je profesionalka, vie co robi (zbytocne nevyprava), no dneska ako bonus som dostal naozaj prijemny rozhovor s malickym usmevom, ale nalada ostala pre mna na cely den, pani doktorka to ozaj vie ak sa troska otvori 🙂 daaaaakuuuuujem a pani sestricka vysmiata jak i ja