Bilingválne gymnázium Prešov

kofa77
17. feb 2022

Hlavne by ma zaujímali skúsenosti na Konštantínke, máte tam deťúrence, sú spokojní?
ďakujem

macik166
17. feb 2022

@kofa77 pripnem sa

hanculka
17. feb 2022

@kofa77 pripnem sa🙂

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kofa77
autor
18. feb 2022

@raja95 prosim ta, ako je to pri vyucbe predmetov v anglictine? kto to vyucuje? ide o to, aka je uroven napr. matematiky, biologie, chemie a pod., ked sa tie predmety vyucuju v anglictine. ci to nejde na ukor vedomosti, ked to tam oduci niekto v cudzom jazyku.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kofa77
autor
18. feb 2022

@raja95 dakujem. On by asi isiel studovat do zahranicia, rozmysla teda, to je jeden dovod. Dalsi je, ze by chcel odist zo zs uz v tom 8 rocniku, nebavi ho to tam. Je siedmak. Robi testy urovne b2, anglinu ma rad, radsej asi ako slovencinu. Isiel by aj na iny jazyk na bilingval, no v PO uz nic nie je a do KE nechce ist. A tiez by som chcela vyssie naroky na ucenie aj za cenu zhorsenych znamok. Ak by ten prvy rocnik nebavil, skusil by prijimacky na klasicke gymnazium… jazyky ako take studovat nechce.

blondie257
6. apr 2022

@kofa77 mam tam dceru v druhom rocniku.
Treba natrafit aj na dobrych pedagogov.
Zatial vsetko zvlada bez problemov,je pravda ze je to narocnejsie ale nie vsetky predmety sa vyucuju v angličtine. Matematiku,chemiu,fyziku ma v slovencine ..chemiu a matiku si nevie vynachvalit aj ucitelku.
Dejepis v anglictine ucitelka zial nevie naucit ani podat poznamky,znechutena.
Biologia v anglictine je narocnejsia ale da sa to zvladnut.
Nauka o spolocnosti v anglictine,zavisi od ucitela.
Nemam pocit ze by to bolo na ukor vedomosti.