3D/4D ultrazvuk - Prešov, Stará Ľubovňa

nessa_1
27. mar 2024

Dobry deň, neviete ako to je teraz s 3D-4D ultrazvukom? A koho v Prešove /Starej Ľubovni by ste mi odporučili? A ako to je cenovo? Je potrebný aj výmenný lístok? Ďakujem 🙂

jaskolka
27. mar 2024

@nessa_1 v Starej Ľubovni normálne na gynekologicku ambulanciu v nemocnici(gynekologicke centrum alebo tam nejako sa to vola) Treba sa objednať cez internet je potrebné výmenný lístok od tvojho gynekologa. Pokiaľ viem, neplatí sa tam nič.

mirkakonik5
27. mar 2024

V Ľubovni som bola, Max spokojnosť a neplatíte nič na rozdiel od PO, iba 5€ a fotku. Mala som normálne výmenný lístok od svojej gyn.

nessa_1
autor
27. mar 2024

@mirkakonik5 ja mám výmenný lístok a moja dr. tam napísala že žiada morfologické sono v 20t na ziadosť pacientky.. bude to aj tak “zadarmo” keďže tam chcem ísť sama ?
Stačí keď sa objednam na to gynekologické centrum v nemocnici?

nessa_1
autor
27. mar 2024

@mirkakonik5 no čo pozerám na PO tak tie ceny sú neskutočne 😒

mirkakonik5
27. mar 2024

@nessa_1 to sa treba asi opýtať, mňa poslala gyn. ale s tým že ona mi dala na výber že sa mám objednať kde chcem. A objednávala som sa telefonicky, číslo nájdeš na nete normálne. A prečo na vlastnú žiadosť ona ta nechcela poslať ??

nicci254
3. apr 2024

Bola som v starej Lubovni tam je zadarmo lebo je to v nemocnici, v presove sa plati niekedy to bolo gyncare a teraz je sofyclinic alebo tak nejak sa to vola. Palky tam maju neskutocne, pri jednom dietatku este ako tak, ale ked som cakala dvojicky sla som teda radsej do tej lubovne, usg tam robi primar a je to je velmi prijemny clovek