Znehodnotená bunda po praní

5. jan 2025

Ahojte viete mi prosim nekdo poradit oprala som bundu zimnu v nutri je vypln na štítku je 100% polyester no ked som ju vytiahla tak ostala strasna ta vypln ako keby sa scucla alebo co tak ako trochu vyschla dala som ju do susicky k tomu loptičky trochu sa to spravilo ale stale miestami ako keby presvitala ta cierna podsivka a je to vidno hlavne na svetle uz som zufala neviem co stym robit ako to vratit ako bolo ci sa to da este nejako zachranit Dakujem

mk1111111111
5. jan 2025

Daj susit znova, este to dobre nepreschlo

autor
5. jan 2025

@mk1111111111 praveze uz su to dva dni a vyzera uplne sucha akurat neviem ako moze presvitať ta podsivka bunda je cervena a v nutro cele cierne

zuzubb007
5. jan 2025

Nic len vyhodiť stalo sa to raz aj mne

koniarova
5. jan 2025

Nič s tým nenarobis. To sú také nekvalitné bundy. Stáva sa mi to pravidelne hlavne u tých lacnejších Reserved a Mohito.

autor
5. jan 2025

No lenze ta bunda stala skoro 100 eu je to tymova maly ju nosi na zapase a potrebujem to dajako spravit som zufala s toho 🥲

koniarova
5. jan 2025

Je úplne jedno koľko stála. Nespravíš s tým nič. Možno by som čistiareň skúsila.

ukgirls
5. jan 2025

zajst do cistiarne a spytat sa ci by to vedeli spravit

refly
5. jan 2025

Do vnútra sa dáva toto https://image.made-in-china.com/2f0j00ndwiPWQlp... To je ako polyfil - vankúšová náplň, ale v pláte. Akonáhle sa to raz dotrhá a zgrcne na spodku, tak bohužiaľ.

catherinah
5. jan 2025

Reklamuj.