Ahojte viete mi prosim nekdo poradit oprala som bundu zimnu v nutri je vypln na štítku je 100% polyester no ked som ju vytiahla tak ostala strasna ta vypln ako keby sa scucla alebo co tak ako trochu vyschla dala som ju do susicky k tomu loptičky trochu sa to spravilo ale stale miestami ako keby presvitala ta cierna podsivka a je to vidno hlavne na svetle uz som zufala neviem co stym robit ako to vratit ako bolo ci sa to da este nejako zachranit Dakujem
@mk1111111111 praveze uz su to dva dni a vyzera uplne sucha akurat neviem ako moze presvitať ta podsivka bunda je cervena a v nutro cele cierne
Nic len vyhodiť stalo sa to raz aj mne
Nič s tým nenarobis. To sú také nekvalitné bundy. Stáva sa mi to pravidelne hlavne u tých lacnejších Reserved a Mohito.
No lenze ta bunda stala skoro 100 eu je to tymova maly ju nosi na zapase a potrebujem to dajako spravit som zufala s toho 🥲
Je úplne jedno koľko stála. Nespravíš s tým nič. Možno by som čistiareň skúsila.
zajst do cistiarne a spytat sa ci by to vedeli spravit
Do vnútra sa dáva toto https://image.made-in-china.com/2f0j00ndwiPWQlp... To je ako polyfil - vankúšová náplň, ale v pláte. Akonáhle sa to raz dotrhá a zgrcne na spodku, tak bohužiaľ.
Reklamuj.
Daj susit znova, este to dobre nepreschlo