Žehlenie závesov

14. jan 2024

Ahojte, poraďte prosím ako efektívne vyzehlit zavesy. Mame nové hrubé zatemnovacie zavesy, rozmer 1ks je 270x245 cm, na 1 okne su 2 ks, cize velmi veľká plocha. Žehlenie zehlickou dá zabrať, naposledy som ich zehlila tak, ze boli rozložené na posteli, musela som o 2 stupne zvysit teplotu, nez aka bola odporúčaná, lebo to išlo tazko, ale nechcem to uz nabudúce takto, aby sa nepoškodili. Bolo to dost namáhavé a nepohodlné, az ma ruky aj chrbát boleli 😄A to som zehlila len zahyby na novych zavesoch - po opratí to bude horšie, lebo budu viac pokrcene. Rozmýšľam nad: 1.) naparovac odevov, ale neviem, ci je dost efektívny aj na takéto hrubé látky 2.) ci je na to nejaká profi služba napríklad v cistiarni. To isté aj so zaclonami, chcem to nejako zefektívniť. Dakujem za každú radu 😊

pe_mi
15. jan 2024

Ahoj,ja mám tento,ale na záclony,závesy nemám vyskušane.je to super pomôcka,neviem si predstaviť žehlenie na doske 😃https://www.datart.sk/rucny-naparovac-odevov-ph...

oslo1
15. jan 2024

Tiez mam take velke, nastastie hruba bavlna. Zehlim parnym generatorom na stole na najvyssej teplote.

malaopicka
15. jan 2024

Vyvešiavam vlhké ako aj záclony. Ak treba, prebehnem ich ešte ručným naparovačom.