Ahojte tak som si ju kupila, je skvela naozaj nemusim drhnut ale tie spodky tenisiek bielo biele nie su.
Skusim este domestos white, prosim kocky namocit do toho alebo dat na kefku a drhnut tym? 🙈
Roky používam cif na biele podrážky a nič iné ;). Nie je za čo ;).
@jakubrianka prosím link ďakujem
@marcellka32 obyčajný cif
Ja používam, iba vodu a všetko krásne ide
Mne teda ani tekutým práškom nejdú vyčistiť...najlepšie zatiaľ bieliacou zubnou pastou. Idem skúsiť ten odlakovač ešte 🤔
@zara1357 no tie nike air max biele asi maju chorobu, ze ta spodna biela cast akoby ozltne 🤷♀️
@jakubrianka nezabera 🙆♀️
@really8 odlakovac ma nenapadol, to uz rovno riedidlo 🙆♀️😂
@jakubrianka v predoslom prispevku som pisala, ze cif nic
Hubka je super ale na spodky tenisiek biely cif nanesiem necham a pak dole. Zial niektore tenisky ani to nedaju. Ale ta hunka z dm je super. Sekundove lepidlo som dala dolu. Voskovku po piatich rokoch s lesklej bielej linky (bala som sa to drhnut kym som nenasla hubku) za mna spokojnost. A plus staci ju namocit vodou a polo vyzmykat.
@tryromy super dakujem, skusim cif pripadne ten domestos... inak ta hubka sa len na biele povrchy pouziva? bo mam fliacik zo sekundoveho na vinylovej tmavej podlahe 🙆♀️
Dievčatá aká je to hrúbka z DM ? Pôjdem si aj ja kúpiť. Ďakujem
@77katarina profissimo hubka z DM
Ďakujem
Za mna zbytocne vyhodene peniaze. Na jedny boty padla cela hubka a ani to nebolo poriadne biele. Odlakovac je stale topka u mna