Ahojte poraďte niečo na plast ...mam zazltnuty fľak na rame vôbec neviem z čoho manžel vraví ze to je ako obhorene ale to nieje možné nakoľko tam sviecky nedávame vôbec skusala som všetky prípravky co mam doma( jar,cif,clin atď ,aj ocot ,sódu,pastu ničím to nejde dole ďakujem za rozumné rady
skus tu hubku z dm tu bielu, magicku, ak to nepojde, asi to je chyba plastu a s tým nespravis nic, jedine zakryt vazou
Nič nepomôže. Zbytočne vyhodené peniaze za prípravky.
Skzsila by som este nejaky praci prasok s bielidlom (napr. ariel white) alebo savo/domestos.
@viestta neposkriabe nic, ja bezne s nou umyvam okenne ramy,
@julkaaa1 https://www.mojadm.sk/profissimo-hubka-na-necis... maju ju aj v kik a aj na aliexprese
A čo peroxid?
@julkaaa1 skús citro deko. Namoc v ňom kuchynskú utierku a nechaj na ráme pôsobiť, malo by to vybieliť.
@margotka17 kde to kúpim dakde v obchode jednota / sahul ? Skúsim zajtra také mame u nás v dedine
Perkarbonát z DM. Na Instagrame pozrieť profil perfekcionistka Eliška - má tam návod, ako vybieliť zažltnuté plasty.
@julkaaa1 hej to v potravinách všade majú, dáva sa to do čaju. Ja s tým čistim vaňu, sprchový kut, spary v dlažbe, aby boli biele, tak ma napadlo, či by aj okno sa nepodarilo vyčistiť. Nestojí to vela cca do eura krabička.
Biely domestos vybieluje dobre
@julkaaa1 Skus odlakovac