Zažltnutý rám na okne

julkaaa1
5. dec 2024

Ahojte poraďte niečo na plast ...mam zazltnuty fľak na rame vôbec neviem z čoho manžel vraví ze to je ako obhorene ale to nieje možné nakoľko tam sviecky nedávame vôbec skusala som všetky prípravky co mam doma( jar,cif,clin atď ,aj ocot ,sódu,pastu ničím to nejde dole ďakujem za rozumné rady

beata_k
5. dec 2024

@julkaaa1 Skus odlakovac

julkaaa1
autor
5. dec 2024

@beata_k áno aj ten som skúšala ale nic

beata_k
5. dec 2024

@julkaaa1 Tak potom to vidim biedne. Mozno niekto poradi nieco lepsie.

ewwe
5. dec 2024

skus tu hubku z dm tu bielu, magicku, ak to nepojde, asi to je chyba plastu a s tým nespravis nic, jedine zakryt vazou

viestta
5. dec 2024

@ewwe s tou hubkou sice zide spina, ale ostane poskrabany plast

julkaaa1
autor
5. dec 2024

@ewwe ktorú myslíš?

koniarova
5. dec 2024

Nič nepomôže. Zbytočne vyhodené peniaze za prípravky.

kp7333
5. dec 2024

Skzsila by som este nejaky praci prasok s bielidlom (napr. ariel white) alebo savo/domestos.

ewwe
5. dec 2024

@viestta neposkriabe nic, ja bezne s nou umyvam okenne ramy,

@julkaaa1 https://www.mojadm.sk/profissimo-hubka-na-necis... maju ju aj v kik a aj na aliexprese

julkaaa1
autor
5. dec 2024

@ewwe pojdem ju určite kúpiť

monika_63
5. dec 2024

@julkaaa1 ja som mala zazltnute biele ramy na stresnych oknach, vzala som hubku a domestos a zislo to pekne dolu.

viestta
5. dec 2024

@ewwe ja vidim, ze ich to poskriabalo

luba98
5. dec 2024

A čo peroxid?

margotka17
5. dec 2024

@julkaaa1 skús citro deko. Namoc v ňom kuchynskú utierku a nechaj na ráme pôsobiť, malo by to vybieliť.

julkaaa1
autor
5. dec 2024

@margotka17 kde to kúpim dakde v obchode jednota / sahul ? Skúsim zajtra také mame u nás v dedine

nixinella
5. dec 2024

Perkarbonát z DM. Na Instagrame pozrieť profil perfekcionistka Eliška - má tam návod, ako vybieliť zažltnuté plasty.

julkaaa1
autor
5. dec 2024

@nixinella ma tam.strasne vela videí nevieš pod akým číslom to nájdem?

margotka17
5. dec 2024

@julkaaa1 hej to v potravinách všade majú, dáva sa to do čaju. Ja s tým čistim vaňu, sprchový kut, spary v dlažbe, aby boli biele, tak ma napadlo, či by aj okno sa nepodarilo vyčistiť. Nestojí to vela cca do eura krabička.

moony99
5. dec 2024

Biely domestos vybieluje dobre