Zápach v kuchyni

25. aug 2024

Ahojte
Je skoro polnoc a ja som uz zúfalá!!!Dajte mi hocijaké reálne, nereálne, logické aj nelogické vysvetlenie....pomoc pomoc pomoc!!!!
Od popoludnia,sa v kuchyni neviem idkial ,ale ze fakt nevuem odkiaľ šíri hnilobny zápach.Ako taký puch z krvi od mäsa.Celu kuchyňu som vyumyvala.Doteraz som pratala!!! Odtok,som presla Sifom.Podlahy zotrela,koberec behúň dala rajbat....a ....niiiic......smrad je ďalej.Je to však akoby len na jednom mieste kde je to najviac cítiť....a tam je hola stena,stol. Kôš som vyumyvala pre istotu a smeti nie sú
Co to môže byť preboha????Kamoske som volala,ta tvrdí,ze to môže mať aj iny pôvod.... duchovný 🤦🤦( blbosť viem) ale ona je taka trochu smrcnuta ze verí na duchov, veštenie atd..Nevysmiala som ju,ona je fajn baba...len mi to príde cez 🙈Uvitam vsak akyjolvek názor,alebo nápad co ešte mozno pozrieť vyčistiť 🫣Vetram,lebo je tam stale ten smrad hnilobny.

autor
25. aug 2024

Ženy, muži to je fuk,len poraďte!!!!!!!!🙈

andrea_82
25. aug 2024

Byvate v dome ci v byte? Nemoze byt niekde za stenou, v stene zdochnuta nejaka mys, hlodavec?

apolka77
25. aug 2024

Hnilý zemiak vie strašne smrdieť . Neskladujes niekde tam ?

aniele
25. aug 2024

Aká je podlaha? Nemôže tam byť dutina, do ktorej by sa niečo dostalo zvonka? My sme tak raz mali zápach v podkroví, v hosťovskej. Nakoniec sme v jednej časti rozobrali podlahu a bol tam zmumifikovaný kocúr, ktorý k nám chodieval. Dostal sa cez podbitie, ktoré vtedy nebolo ešte dokončené. Vtedy susedia dosť často sypali otravu na potkany. Tak sa asi utiahol a skončil, chudák.

autor
25. aug 2024

@andrea_82 v paneláku.Obycajny 3 izbový byt.

autor
25. aug 2024

@aniele plavacka

autor
25. aug 2024

@apolka77 nie nie,mame malú špajzu,je to oddelena miestnosť a zemiaky som práve dnes uvarila.Kupujem tak max vždy sáčok.

autor
25. aug 2024

@aniele bože...💔😔 ale smutné.... chúďa kocúr...

lenkasarka
25. aug 2024

Nemáš v blízkosti chladničku?

autor
25. aug 2024

A to teraz som si sla normálne umyť nos....v kuchyni smrad ako v carihrade.....ľudia vsak ja mam na okne sieťky,vetram dokorán....🙈🙈🙈 záhada?Co ešte skúsiť?

autor
25. aug 2024

@lenkasarka chladničku mám,ale odtial to nejde.Skusala som .....vsak chodim a cucham ako pes....anu spať sa mi nedá od nervov

lalenka33
25. aug 2024

Susedov pod vami si videla? U nás mal takýto smrad výsledok mrtvy sused vo vani. Stupackou to šlo až na vrchné poschodie. Prvé dni sme cítili len my a to nás sused hasič a bývalý záchranár presviedčal, že sa mu isto pokazila chladnička a je v zahraničí. Bol mrtvy vo vani.

autor
25. aug 2024

@lalenka33 prebohaaaaa prebohaaaaa......uz len čítať je to hrozné...... bohyňu ja im pôjdem rano zaklopať 😃

januska12323
25. aug 2024

Zisti odkiaľ to ide, keď máš za stenou stupačky pôjde to od susedov. Mne napadá inak len chladnickovy odtok.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
25. aug 2024

Nemate v tom mieste elektricku zasuvku a nejde k nej kabel v chranicke? Nasim sa raz takto do tej ochrannej rurky dostala mys.

tenerifka
25. aug 2024

Mne takto zatiekla krv z masa vnutri v chladnicke do tej dierky vzadu a odtial do tej nadobky a smrdel cely dom. Chladnicka je vstavana, museli sme ju vytiahnut a vycistit

lenkasarka
25. aug 2024

@januska12323 aj mne to napadlo ako prvé, preto som sa pýtala na chladničku.

lalenka33
25. aug 2024

@cukroska toto isté nám tvrdil domovník ( ktorému sa sused sťažoval, že ho picha na hrudi) a sused hasič,záchranár. Po 3 dňoch stupňujúceho sa hnilobného smradu, keď mu sused zavolal a mobil zvonil pri dverách a nikto nedvíhal sme zavolali policajtov, hasičov a bol mŕtvy vo vani. My sme za 3 dni vypratali celý byt , že nám niekde niečo spadlo a smrdí. Brať vážne nás začali až keď to cítili aj na ôsmom poschodí. My sme 5, sused bol 4

nika_val
25. aug 2024

Autorka: ja som riešila nedavno nieco podobne tak skus pozrieť odtok v dreze ale hľadaj takú bočnú hadičku nie hlavný odtok
Ja som tak isto sifom prečistovala odtok a stále niečo smrdelo ako hniloba..a to v takej bočnej hadičke mi stala voda a kto vie co ešte sa tam dostalo a smrdelo to neskutočne
Rozobrala som cely odtok prečistila samostatne jednotlive časti a bolo po smrade 😀

ovaaa
26. aug 2024

Čo tak podlaha? Nie je možné, že tade idú rúry kúrenie a povolila rieka a nejak to tam.pracuje aj keď podlahu nevydúva?

oblecenie99
26. aug 2024

Ja to tipujem na chladničku, podľa popisu zufalstva

koniarova
26. aug 2024

Presne. Chladnička
Treba ju dotiahnuť,vzadu bude zachytená voda.

solange7
26. aug 2024

Mne raz niekto doniesol domacu pastetu. Dala som ju do komory, a v kuchyni som o tyzden citila hnilobny smrad. Tiez len na jednom mieste, 2 dni som to nevedela lokalizovat az potom som zacala od zufalstva cuchat ku vsetkemu ako pes na vyhladavanie vybusnin. A nasla som. 😀

evinqua
26. aug 2024

Chladnicka

kp7333
26. aug 2024

Ak to nie je chladnicka, tak este teoreticky moze byt za linkou zdochnuty nejaky hlodavec (dostanu sa aj po potrubi).

rozculena
26. aug 2024

našla si zdroj smradu?

sandra49
26. aug 2024

Ak miesto odkiaľ to najviac razí je len hola stena a stôl, naozaj to môže ísť od susedov. Co je za tou stenou?

margotka17
26. aug 2024

Od suseda niečo?

autor
26. aug 2024

@solange7 no ja som bola v noci presne sko takýto pes, ktorého opisujes 😂😂