Zápach prádla

only_b
17. aug 2023

Chcela by som poprosiť o radu, v novej práčke sa deje to isté ako v starej, hoci použijem aj drahé kvalitné aviváže, kapsule.. hocičo prádlo stále divne zapácha ako keby bolo stuchnuté... žiadna vôňa čerstvo vypratého prádla....
Používala som aj čističe do práčky,, filter sa čistí stále... nechápem kde môže byť problém 🤷🏼‍♀️ ďakujem za prípadnú pomoc .

gabika128
17. aug 2023

@only_b prádlo oprať na vyššej teplote, použiť trochu octu, alebo taky ten prášok na dezinfekciu prádla. Nepoužívať avivaz dočasu.

luccija
17. aug 2023

@only_b nemáš preplnenu práčku, kde ho sušis?

nelca84
17. aug 2023

@only_b pouzivaj prasok

mirro
17. aug 2023

@only_b používaj prášok a namiesto aviváže ocot

zuzinka888
17. aug 2023

Ano, pouzivaj prasok, ja som tiez neverila- ved kapsule su tak pohodlne- ale zabralo to. Pracku mas plnenu z boku? Niekedy ostava zbytkova voda v tesneni dvierok- ja tam teda vzdy najdem " poklady"

basska_b
17. aug 2023

Avivaz nie, to akurat smrad robi

zorkahorka
17. aug 2023

Kde to pradlo susis? Mne takto zapacha, ked schne flho a vo vlhkom prostredi. Tiez sa ho snazim stipcovat, aby nebolo prevesene napoly, lebo vtedy schne dlhsie. Najlepsie je von na teple a slnku

nevenka
17. aug 2023

@zorkahorka ak Ti nefajci na balkone sused a suseda nerobi chlieb vo vajci 🤭. Alebo u nasich v zime, ked sused zakuri, to ako z parnej lokomotivy, mama uteka a berie pradlo hned dnu 🤪. Ale chapem, co chces povedat.

Mne tiez smrdelo pradlo, ked som pouzivala kapsuly. No a gely mi to nerobia, napriklad. A este, dala som na 75 stupnov oprat biele uteraky, plachtu tkanu, taku klasicku, prasok z DM na biele pradlo, tak krasne to zvyklo vonat. A otvorim pracku a puch. Nechapala som...Tyzden trvalo, kym prestalo smrdiet z pracky a vsetko som vycistila.

pinkgirl
17. aug 2023

Vzdaj sa aviváže, olejov do prania aj tekutých a kapsulovych pracích prostriedkov. Prejdi na prášok, práčku nepreplňuj. Po niekoľkých cykloch prania by sa bielizeň mala očistiť od "nánosov aviváže".

nika523
17. aug 2023

Mne smrdelo prádlo aj práčka keď som použivala kapsule

janka2501
18. aug 2023

Vycisti odpadovu hadicu, tam je vsetok bordel a gelov,avivaze, a preto zapacha....hadica co vypusta codu