Ahojte baby prala som tenisky bielo červené na 30tke . Ta červená pustila na bielu prosím neviete mi poradiť ako sa toho zbaviť ?
@denisa_deniska červené farba je kožená a biela taká latka
Koža púšťa farbu?
@bielasovicka áno tiež som sa čudovala značkové tenisky a nikdy sa mi toto ešte nestalo
@lenka77lenka sa čudujem že to ta koža vôbec prežila. Nabudúce umy ručne s kefkou.
@lenka77lenka to asi nevycistis latka na topankach zle pusta aj spinu a detto cervenu farbu no o tom pochybujem ze ich este zachranis
Ak ich mas vyhodit, skusila by som este na Tvojom mieste 10% peroxid, vatovou tycinkou len na tie biele casti. Pripadne savom, len potom z nich ten smrad tazsie dostanes.
Skús keď tak ešte namočiť do perkarbonatu. Pofarbila som tak biele košele, boli modré. Prášok perkarbonatu (puer) som rozpustila v horúcej vode z kanvice a potom doliala vodu aby bola vlažná, mierne tepla...košele som v tom mala namočené cez noc a pekne to vytiahlo farbu, sú opäť biele. Do lavóra som dala aj 2 servítky proti zafarbeniu pre istotu. Len teda neviem čo to urobí z tou kožou. Vyskúšaj ešte toto, aj tak ich už asi nosiť nebudeš keď sa ti to nepodarí takže nemáš čo stratiť.
@lenka77lenka pochybujem, že to niečím pôjde. Tenisky sú akého materiálu?