Dnes pocas prania mi z pracky vrchom vytekala pena, ale doprala normalne a pradlo bolo vyprate. Nestretli ste sa s tym niektora?
Vela gelu na pranie,nic sa nedeje, len menej ho davat ked vidis ze viac peni.pozname🤣
@abdn16
@lucmirka124 Mne sa to este nikdy nestalo. Mam zvrchu plnenu takze nevidim co sa deje vo vnutri. Prala som uteraky tak som dala trosku viac prachu no nie o vela ako obycajne
@vamajka ja mam v poslednej dobe s tym problem.
pouzivala som Sanytol praskovy, davala osm 2 odmerky bezne k prasku. prasku som davala tak 120ml.
potom som prala znova a nejak som si precitala navod, ze 3 odmerky treba, tak som dala a v pohode. no potom zrazu sa mi stalo, ze v pracke bolo vela peny. salsie pranie som dala menej a zas vela peny. kolegyna mi povedala, ze pouziva Sanytol praci gel, tak som skusila aj ten a opat vela peny,a le ze hozne vela. mam spredu plnenu pracku a radsej som ju stopla, zospodu vypustila vodu. babrala soms a s tym dlho, lebo to tecie pomaly.
ked som vytiahla pradlo zb tej peny, musela soms a smiat, normalne ta pena tam zostala a v nej diera ako v jaskyni. zbierala so ju do vedierka.
ked som bubon ocistila atocila som s nim, citila som ako je okolo husta pena.
raz mi tusim aj pena vytiekla, spolu s vodou.
tak si teraz davam pozor, davam toho malo.
@vamajka ja mam taku odmerku a davala som prasku okolo 100ml, ale sem tams a mi podarilo nabrat okolo 120ml, mozno aj trosku viac. teraz si dam pozor, nech to nie je vela. a odmerky teda len 2. musim tak postupne skusat, lebo ma to prekvapilo.
znama mi hovorila, ze do pracky treba fakt malo tychto pracich pripravkov. ze jej to povedal opravar. pritom v navode na prasku mas kolkokrat take davky, ze hroza.
pozri, co som nasla, aj ked dalsie 2 claky odporucali navod na obale prasku. no evidentne je treba davat prasku asi menej a asi zvlast, ked sa kombinuje so sanytolom.
Mne sa toto stáva, keď mám máličko prádla v práčke a gélu dám rovnako ako keď mám pracku normálne naplnenu
Vyčistiť filter. Mne to robilo, keď ušla vreckovka color toucher do filtra
Asi si dala vela pripravku na pranie. Ja som sa uz tak parkrat bala, ze mi bude vytekat pena, ked som videla co sa dialo v bubne 😅 Robilo mi to pri zaclonach a este ked som prala postelne, ktore nebolo bavlnene.