Ahojte dievcata,
viete mi poradit ohladom prania?
jedna vec --špinave biele ponožky y kopačiek --proste totalka špinave, ako to vzprat aspon ako tak do biela
druha vec__ akú pouyívate avivaž abz pradlo krane vonalo? viem je toto na trhu vela, ale
niekedy okolo vas niekto prejde a nadherne mu vonia pradlo z avivaze, mate take super vonave aj vy? poradte aku treba kupit.
dakujem
L
@lega35 iba iba iba biely Softlan. Top vôňa pre mňa.
@lega35 ja som objavila Lenor guličky do prania len nedávno a konečne mám voňavé prádlo. Dávam ich priamo do bubna.
Vela zalezi od pracky a od procesu susenia. S dobrou prackou a spravnym susenim ti bude pradlo voniat s akoukolvek avivazou.
avivaz som prestala pouzivat, strasna chemia. moje pradlo ma uplne neutralnu vonu a milujem to.
na zazratu spinu je super Puer
Lenor modry Spring Awaking, Lenor Gold Orchid
Na biele spinave - nastriekam predtym na skvrny. Periem s Vanish oxi action na biele. Vsetko vzdy zide a mam oblecenie pekne biele.
Pouzivam prasok Persil Non Bio - v takej striebornej krabici. A ten je na skvrny topka.
Ponozky z kopaciek zvyknem hned namocit ako pride z treningu do kybla s vodou a praskovym vanishom.pred pranim s tuhym mydlom predprat a potom klasika prasok 60ka a dlhy program..svietit uz nebudu ale biele ostanu.
Na vonu lenor gulicky ale iba s ciernym vrchnakom
Zatiaľ som neobjavila nič, čo by voňalo tak dobre ako toto: https://www.mojadm.sk/herbow-avivaz-s-parfumom-...
no ja si nepomozem ale milujem Kuschelweich - najidealnejsie tie premium balenia, za mna topka: Kuschelweich Premium aviváž Luxus s moringa olejom
Momentalne mam aj Cocolino ten Sensitive Almond a ten je tiez fajn
Biele periem s predpierkou, octom a dva x plachanie (minimalne na 60tke, idealne na 90tke ak mam ze fakt cisto biele)
@lega35 za mňa Dedra a vôňa Pulipido
Ja pouzivam hypoalergicke Coccolino to biele.
@lega35 ja klasika modre cociluno a mody kuchelwaich obe bledomodre
Ponozky zvyknem pred tym namocit, najma biele a tie este vydrhnem kefkou a mydlom na pranie.
dakujem dievcata , vyskusam isto vsetko
Ja sa tiez pripajam k timu Lenor 👌👌 topka najvacsia
dakujem idem kupit Lenor a cuchajte ci je citit 🙂)))
Ja milujem vonu pracieho gelu persil levadula aj bez avivaže pradlo krasne voni. Decke ponožky teraz cez leto vzdy namačam a použivem mydlo na pranie.
@lega35 co sa týka ponožiek a prádla ktoré bežný prášok nevyperie, tak skus Puer v dm ho nájdeš, zmiešaš s práškom na pranie a dáš prať na minimálne 60 stupňov lebo inak sa puer neaktivuje. Odvtedy vyperiem naozaj všetko na svete a biele prádlo ostáva stále žiarivo biele.
Čo sa týka vône, tak periem s olejami z vonavydomov.sk aj keď sú drahšie ako avivaz ale naozaj voňajú a veľmi dlho a hlavne dáva sa iba 5ml do prania čiže ak si kúpiš 500ml máš to na 100 praní. 🙂
Než som ich začala používať tak som tiez to parfumove cocolino používala alebo aj tie perličky lenor. 🙂
@peknyvladko Niečo v tom bude asi. Mne prádlo vonia po aviváži dlho s krásne. Ale momentálne riešim skôr prací prostriedok Persil. Buď zmenili úplne receptúru,akoby tam hil najlacnejší,alebo uz vidim to iba v práčke. Máme staršiu bez sušičky som spokojná kým ide Ale teraz ako používam nový tekutý Persil tak nevyperie vôbec!
Moje avivážové topky